Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 20:22:53Citace: Kate 25. 08. 2017, 18:34:35Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 17:26:58Tak mraky dat a rychlost neimplikují C++ ... popravdě, na spoustu takových úloh je lepší Java. C++ je OK, pokud potřebuji být s daty buď na GPU nebo v cache procesoru. Třeba je to váš případ?Spíš si myslím že padla volba z důvodu „je to rychlé a umíme to“K stockholmskému syndromu… C++ zrovna dvakrát nemusím a nějak zvlášť se to nezlepšuje (i když díky C++ možná trošku), Java mi nesedla nikdy, takže se pro své účely jako kompilovaný jazyk učím raději Rust No C++ neumí pořádně nikdo ... což je chyba jazyka, ne programátorů. Trochu mi to připomíná JS... prostě pokaždé přijde "aha moment" i po tom, co jsem viděl tuny kódu -- jako .. tak na tohle bych nepřišel -- respektive to jsem blázen, že to někdo takhle dělá Jinak Rust jen kvituji. Sami začínáme v Rustu a Pythonu ... už jsem to psal v jiném vláknu Snad bude kolem Rustu nějaká komunita i tady. Zajímavých jazyků je kopa: Idris, Mercury, D, ATS... uvidíme co se z toho časem vyklube. Rust je ale dost pragmatický, takže by se mohl ujmout.Tak to sa mylis. Na VUT je profesor fakt classa v C++, ide o pana Peringra. Myslim, ze na toho sa nechyta 3/4 ludi na roote, a nemyslim len v ovladani C++
Citace: Kate 25. 08. 2017, 18:34:35Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 17:26:58Tak mraky dat a rychlost neimplikují C++ ... popravdě, na spoustu takových úloh je lepší Java. C++ je OK, pokud potřebuji být s daty buď na GPU nebo v cache procesoru. Třeba je to váš případ?Spíš si myslím že padla volba z důvodu „je to rychlé a umíme to“K stockholmskému syndromu… C++ zrovna dvakrát nemusím a nějak zvlášť se to nezlepšuje (i když díky C++ možná trošku), Java mi nesedla nikdy, takže se pro své účely jako kompilovaný jazyk učím raději Rust No C++ neumí pořádně nikdo ... což je chyba jazyka, ne programátorů. Trochu mi to připomíná JS... prostě pokaždé přijde "aha moment" i po tom, co jsem viděl tuny kódu -- jako .. tak na tohle bych nepřišel -- respektive to jsem blázen, že to někdo takhle dělá Jinak Rust jen kvituji. Sami začínáme v Rustu a Pythonu ... už jsem to psal v jiném vláknu Snad bude kolem Rustu nějaká komunita i tady. Zajímavých jazyků je kopa: Idris, Mercury, D, ATS... uvidíme co se z toho časem vyklube. Rust je ale dost pragmatický, takže by se mohl ujmout.
Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 17:26:58Tak mraky dat a rychlost neimplikují C++ ... popravdě, na spoustu takových úloh je lepší Java. C++ je OK, pokud potřebuji být s daty buď na GPU nebo v cache procesoru. Třeba je to váš případ?Spíš si myslím že padla volba z důvodu „je to rychlé a umíme to“K stockholmskému syndromu… C++ zrovna dvakrát nemusím a nějak zvlášť se to nezlepšuje (i když díky C++ možná trošku), Java mi nesedla nikdy, takže se pro své účely jako kompilovaný jazyk učím raději Rust
Tak mraky dat a rychlost neimplikují C++ ... popravdě, na spoustu takových úloh je lepší Java. C++ je OK, pokud potřebuji být s daty buď na GPU nebo v cache procesoru. Třeba je to váš případ?
To uz neviem, ale je to spica. Jeden z najlepsich hlav na FIT VUT
Citace: jpu 25. 08. 2017, 22:47:05Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 20:22:53Citace: Kate 25. 08. 2017, 18:34:35Citace: uetoyo 25. 08. 2017, 17:26:58Tak mraky dat a rychlost neimplikují C++ ... popravdě, na spoustu takových úloh je lepší Java. C++ je OK, pokud potřebuji být s daty buď na GPU nebo v cache procesoru. Třeba je to váš případ?Spíš si myslím že padla volba z důvodu „je to rychlé a umíme to“K stockholmskému syndromu… C++ zrovna dvakrát nemusím a nějak zvlášť se to nezlepšuje (i když díky C++ možná trošku), Java mi nesedla nikdy, takže se pro své účely jako kompilovaný jazyk učím raději Rust No C++ neumí pořádně nikdo ... což je chyba jazyka, ne programátorů. Trochu mi to připomíná JS... prostě pokaždé přijde "aha moment" i po tom, co jsem viděl tuny kódu -- jako .. tak na tohle bych nepřišel -- respektive to jsem blázen, že to někdo takhle dělá Jinak Rust jen kvituji. Sami začínáme v Rustu a Pythonu ... už jsem to psal v jiném vláknu Snad bude kolem Rustu nějaká komunita i tady. Zajímavých jazyků je kopa: Idris, Mercury, D, ATS... uvidíme co se z toho časem vyklube. Rust je ale dost pragmatický, takže by se mohl ujmout.Tak to sa mylis. Na VUT je profesor fakt classa v C++, ide o pana Peringra. Myslim, ze na toho sa nechyta 3/4 ludi na roote, a nemyslim len v ovladani C++A jaké to C++ vlastně zná -- C++ 98, 11, 14, 17? Už jenom rozdělení na programátory znalých C++ před verzí 11 a po ní je zajímavé.
Citace: jpu 25. 08. 2017, 23:25:17To uz neviem, ale je to spica. Jeden z najlepsich hlav na FIT VUTNene, vy znáte pouze jednoho programátora, který umí dobře C++? A musí na to být profesor? (ale asi docent)Tak to by odpovídalo...