Názory na eshop

Inkvizitor

Re: Názory na eshop
« Odpověď #15 kdy: 29. 01. 2011, 15:55:42 »
Mně se ten web líbí a v zásadě nic mi tam na první pohled neschází ani nepřebývá. Co ale osobně považuju za neseriózní a zbytečné, je (dez)informace o počtu kusů skladem. Každému, kdo se o problematiku zajímá, je asi jasné, že ten eshop nemá někde v regále 50 kusů Acer Revo, ale že jde o hausnumero, které říká, že nějaký velkoobchod toho má dost. Většina lidí si ale nekupuje více než jeden kus a firmy asi nakupují vesměs u jiných dodavatelů, takže ta informace, i kdyby nebyla vycucaná z prstu, je v zásadě bezcenná. Já vím, dělá to více eshopů, ale na mě coby zákazníka by lépe působilo jedno jediné slůvko "Skladem".

Inkvizitor

« Odpověď #16 kdy: 29. 01. 2011, 15:59:24 »
Navíc se tím snižuje přehlednost.

ghost

« Odpověď #17 kdy: 29. 01. 2011, 19:03:38 »
Tak co me na prvni pohled vadi:
- levy sloupec strasne splyva s prostrednim - mozna by stacilo nejak vizualne oddelit (trosku podbarvit?), pravy uz je lepsi
- Akcni zbozi, Novinky, Bonusove nabidky - prijde mi zmatene, nevim jestli ty obrazkove kategorie pod tim patri k tomu
- nelibi se mi hned na uvodni strance obrazkovy vypis kategorii
- vadi mi vypis jen 2 vyrobky na radku - prehlednejsi mi pripadaji 3
- detail produktu se mi libi, ale pouzil bych jiny zpusob zobrazeni galerie obrazku - rozhodne ne otvirani v novem okne, jak je ted
- kombinace barev do modra se mi libi a je ma oblibena ... ale pro eshop bych ji nevolil - nevim proc, ale nevolil ... mozna mi moc odtahuje zrak od podstatneho?

- libi se mi treba alfacomp.cz, czc.cz, mall.cz
- nemam rad alza.cz, mironet.cz, tsbohemia.cz

P.S. nemam/mam rad neznamena, ze bych tam nenakupoval