Nikdy nepouzivaj third party kniznice na taketo trivialne KOKOTINY. To snad uz medzi nami nie su ziadni programatori, iba lepici? Vsak kazda kniznica ti len nabobtna aplikaciu a zvysuje riziko zanesenia chyby.Kód: [Vybrat]var connectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings[new HashSet(args).Contains("-p") ? "connstr2" : "connstr1"].ConnectionString;
var connectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings[new HashSet(args).Contains("-p") ? "connstr2" : "connstr1"].ConnectionString;
class Main { @Parameter(names={"--length", "-l"}) int length; @Parameter(names={"--pattern", "-p"}) int pattern; public static void main(String ... argv) { Main main = new Main(); JCommander.newBuilder() .addObject(main) .build() .parse(argv); main.run(); } public void run() { System.out.printf("%d %d", length, pattern); }}
Citace: Deacon Frost 31. 07. 2017, 13:56:09Nikdy nepouzivaj third party kniznice na taketo trivialne KOKOTINY. To snad uz medzi nami nie su ziadni programatori, iba lepici? Vsak kazda kniznica ti len nabobtna aplikaciu a zvysuje riziko zanesenia chyby.Kód: [Vybrat]var connectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings[new HashSet(args).Contains("-p") ? "connstr2" : "connstr1"].ConnectionString;Dobra komedie to tu cist.
Tvuj exampl je prvni normalni a pro jednoucelovou utilitku OK.
program -p foo -p bar
Pro program, ktery ma byt dlohodobe udrzovany ale rozhodne nejakou java getopt() variantu.
Zdar lidi. Chci se zeptat. Mam 2 ukazky kodu a chci se zeptat, ktera je lepsi:Je jsem delal kod prvni. Nevim kdo, nejspis teamliiidr, to prepsal do tvaru 2.Co si myslite?
A jsme doma... takže žádnej teamliiidr, ale učitel ti dal špatnou známku... a oprávněně Tak ve škole vyřiď, že by jsi potřeboval ještě trojku z chování, ju?
jiste ze string je immutable, to je logicke.
Citace: bohous 31. 07. 2017, 16:50:38jiste ze string je immutable, to je logicke.Když je immutable, tak proč se ho snažíš přepsat? Zbytečně generuješ žrádlo pro GC.
ja som len taky amater ale nemala by sa urobit aj nejaka kontrola s regexp na ten zadany connectionStr?
ConfigurationManager.ConnectionStrings["connstr1"].ConnectionString
Citace: erik80 31. 07. 2017, 18:17:30ja som len taky amater ale nemala by sa urobit aj nejaka kontrola s regexp na ten zadany connectionStr?To má přece na starostiKód: [Vybrat]ConfigurationManager.ConnectionStrings["connstr1"].ConnectionString
Citace: Kit 31. 07. 2017, 18:29:26Kód: [Vybrat]ConfigurationManager.ConnectionStrings["connstr1"].ConnectionStringnerozumiem, kde je tam regexp?
Kód: [Vybrat]ConfigurationManager.ConnectionStrings["connstr1"].ConnectionString
Citace: erik80 31. 07. 2017, 19:09:14Citace: Kit 31. 07. 2017, 18:29:26Kód: [Vybrat]ConfigurationManager.ConnectionStrings["connstr1"].ConnectionStringnerozumiem, kde je tam regexp?Ne, je tam getter.Ten řádek je sice šílenost, kterou bych takhle určitě nenapsal, ale fukční to zřejmě bude.