no to neni ani php. kdyz se naucis delat v prologu, lispu, haskellu, fortranu, smalltalku, tak si muzem povidat. jenom takovou praci nesezenes v Praze, musis jit o kus dal usa, nemecko, svycarsko, norsko, holandsko. tam pracuji jine kapacity
delal profesionalne? ja v tom delam 20 let, z toho 15 v zahranici
no jo, nekdo sedi doma na zadku a placa nesmysly tady na foru. je mozny, ze jsi jeste nikdy nepotkal poradneho profesionala
Povídej, už jsi potkal nějakého profesionála? Jaký jsi měl z toho pocit? Uměl OOP, o kterém se tady bavíme?
ja potkavam profesionali kazdej den, lidi vazne na urovni.
Citace: balki 25. 06. 2017, 13:37:21Ono je to definovane. Zakladne principy su - dedicnost, polymorfizmus a enkapsulacia. To, ze kazdy to chape inac a niekomu sa to nepaci je ina vec. (napriklad mne sa nepaci polymorfizmus a dedicnost)Těším se, až mnozí programátoři pochopí i princip zapouzdření :-)
Ono je to definovane. Zakladne principy su - dedicnost, polymorfizmus a enkapsulacia. To, ze kazdy to chape inac a niekomu sa to nepaci je ina vec. (napriklad mne sa nepaci polymorfizmus a dedicnost)
Citace: Kit 25. 06. 2017, 13:53:43Citace: balki 25. 06. 2017, 13:37:21Ono je to definovane. Zakladne principy su - dedicnost, polymorfizmus a enkapsulacia. To, ze kazdy to chape inac a niekomu sa to nepaci je ina vec. (napriklad mne sa nepaci polymorfizmus a dedicnost)Těším se, až mnozí programátoři pochopí i princip zapouzdření :-)To aj ja, tie uchylnosti s gettrami a settrami su ako mor. To nie je enkapsulacia.
panove vcem delate konkretne vy (jakej jazyk, na jakem projektu)?