Ale on HO není jen o tom, že musíte sedět doma v kuchyni s laptopem, mít děti na klíně, a ještě přitom vypomáhat ženě s domácností. Jde o tu svobodu, že nejste někde v kanclu. Klidně se můžete po snídani sebrat a práci si vzít třeba do parku či do kavárny. Na oběd se můžete klidně stavit doma. Pochopitelně pokud to povaha práce (stačí PC + telefon + internet) umožňuje.
Problem je, ze ve chvili, kdy ta manzelka a deti jsou, to vetsinou tak krasne idealne nevypada:), a ta svoboda vyrazit do kavarny nebo parku tak uplne nefunguje. Vetsinou se k tomu ta manzelka nestavi uplne pozitivne ;-)
Jaký si to uděláš takový to máš, ne každý má manželku semetriku, inteligentní žena chápe že peníze se samy nevydělají. Já mám doma pracovnu a když chci být ještě dál tak i pokoj pro hosty s pracovním stolem a pevnou přípojkou na net. Ten je na druhé straně domu kam ani dítě nezabloudí. Takže jde to ale člověk nemůže mít 2+kk se sádrošem místo pořádných stěn, na druhou stranu lidé s bytečkem většinou bydlí přímo ve městě kousek od práce a HO ani tak nepotřebují.
[/quote]
Jsme na IT serveru takze budu predpokladat, ze delas v nasem oboru: co ti kurva fix dozadeke brani v tom abys nebyl vecnej lenoch co ma rad svoje zaprdeny mistecko? Co se ti jako muze stat horsiho nez ze si najdes lepsi praci?
[/quote]
Však já to zkouším ale jak říkám není na škodu dozvědět se něco víc a mít větší přehled o svých možnostech.
Takže to zatím shrňme: Máme Datasys, Trask a IBA (Tam ale nevím zda vývoj není hlavně v Brně). Nějaké další nápady?
Díky