Takže myslíte ze není možné získat na smluvní plat třeba 70 tisíc jako vývojář/analytik? Co se mi tam líbí na těch nabídkách je to, ze většinou tam člověk v době kdy je nedostatek lidi dostane šanci vést externí týmy, zadávat práci, připravovat veřejné zakázky, být v roli garanta atd. proste klapani kódu většinou dělají externí firmy.
Citace: Petr 22. 05. 2017, 07:57:03Takže myslíte ze není možné získat na smluvní plat třeba 70 tisíc jako vývojář/analytik? Co se mi tam líbí na těch nabídkách je to, ze většinou tam člověk v době kdy je nedostatek lidi dostane šanci vést externí týmy, zadávat práci, připravovat veřejné zakázky, být v roli garanta atd. proste klapani kódu většinou dělají externí firmy.Smluvni plat podle mych zkusenosti jedine jako sef, ktereho tam nekdo dosadi pres znamosti, jinak bez sance.
Citace: Cek 22. 05. 2017, 12:41:29Smluvni plat podle mych zkusenosti jedine jako sef, ktereho tam nekdo dosadi pres znamosti, jinak bez sance.Nebo externí konzultant.
Smluvni plat podle mych zkusenosti jedine jako sef, ktereho tam nekdo dosadi pres znamosti, jinak bez sance.
Co se mi tam líbí na těch nabídkách je to, ze většinou tam člověk v době kdy je nedostatek lidi dostane šanci vést externí týmy, zadávat práci, připravovat veřejné zakázky, být v roli garanta atd. proste klapani kódu většinou dělají externí firmy.
Citace: Kate 22. 05. 2017, 13:01:01Citace: Cek 22. 05. 2017, 12:41:29Smluvni plat podle mych zkusenosti jedine jako sef, ktereho tam nekdo dosadi pres znamosti, jinak bez sance.Nebo externí konzultant.No jasne, ale pak to neni plat ale normalni externi dodavka. Vzhledem k Citace: Petr 22. 05. 2017, 07:57:03Co se mi tam líbí na těch nabídkách je to, ze většinou tam člověk v době kdy je nedostatek lidi dostane šanci vést externí týmy, zadávat práci, připravovat veřejné zakázky, být v roli garanta atd. proste klapani kódu většinou dělají externí firmy.jsem nepredpokladal ze to je to co hleda...
Ahoj, mate někdo zkušenosti s vývojem či analýzou ve státní společnosti či úřadu. Myslím teď napr. NBÚ, CEZ, Pošta, Dráhy, různé úřady, fondy atd. Pokud ano, prosím dojmy sem. Zajímalo by mě jak to tam funguje.