Pokročilý nástroj pro vyhledávání v hierarchii kódu

dustin

Re:Pokročilý nástroj pro vyhledávání v hierarchii kódu
« Odpověď #15 kdy: 30. 03. 2017, 16:32:21 »
Funkce "Propagate new parameters - Alt+G" na dialogu "Change signature" ti to nezvládne? Předpokládám, že už jsi to zkoušel a výkonově to Idea nedá, resp. se ti nechce všechny ty výskyty zaklikávat. Jinak normálně by to bylo to, co hledáš.

Kit

« Odpověď #16 kdy: 30. 03. 2017, 17:12:58 »
A co na tom nechápeš? Je to tak. S testy tu nic takového nikdo nepsal, ale automaticky máš vyřešené problémy, které ti ve skriptovacích jazycích dělají problémy. Plus refactoring je nemožný. Ale jak víme, refactoring Kit nedělá, protože není potřeba.

Refactoring běžně dělám, ale IDE na to opravdu nepotřebuji.

LaLa

« Odpověď #17 kdy: 30. 03. 2017, 17:57:17 »
ZKusil bych ten Doxygen. Jenze problem je v tom, ze vyvijim na remote desktopu, kde neni pristup k Internetu a poslat to tam emailem je poruseni security policy, navic exac by beztak nejaky sw spion objevil. Utilitku Ack nemam rovnez. Jsem v pasti. Neresitelny ukol. Rucne to delat nebudu, delal bych to dny ci tydny a nejsem cvicena opice. Neni to ani muj projekt, ktery musim upravit. Asi si tu utilitku naprogramuju sam nebo co.

gll

« Odpověď #18 kdy: 30. 03. 2017, 18:50:15 »
ZKusil bych ten Doxygen. Jenze problem je v tom, ze vyvijim na remote desktopu, kde neni pristup k Internetu a poslat to tam emailem je poruseni security policy, navic exac by beztak nejaky sw spion objevil. Utilitku Ack nemam rovnez. Jsem v pasti. Neresitelny ukol. Rucne to delat nebudu, delal bych to dny ci tydny a nejsem cvicena opice. Neni to ani muj projekt, ktery musim upravit. Asi si tu utilitku naprogramuju sam nebo co.

použij normální grep

Kód: [Vybrat]
grep -R metodaX -l | xargs grep metodaY -B 10 -n --color=auto

gll

« Odpověď #19 kdy: 30. 03. 2017, 18:58:10 »
Funkce "Propagate new parameters - Alt+G" na dialogu "Change signature" ti to nezvládne? Předpokládám, že už jsi to zkoušel a výkonově to Idea nedá, resp. se ti nechce všechny ty výskyty zaklikávat. Jinak normálně by to bylo to, co hledáš.

on hledá volání metody X následované voláním metody Y.

LaLa

« Odpověď #20 kdy: 30. 03. 2017, 19:17:22 »

použij normální grep

Ty vole delas si srandu? Ty nechapes ani na co se ptam, hlavne zes sis tu prisel zanadavat na Javu. Ses uplne mimo.

gll

« Odpověď #21 kdy: 30. 03. 2017, 19:35:26 »

použij normální grep

Ty vole delas si srandu? Ty nechapes ani na co se ptam, hlavne zes sis tu prisel zanadavat na Javu. Ses uplne mimo.

On ten tvůj popis není moc jednoznačný.

LaLa

« Odpověď #22 kdy: 12. 04. 2017, 04:54:16 »
No nic, tak jsem si ten vyhledavaci nastroj musel udelat sam. To co je v Idei je brak, to co tam ma Eclipse je jeste vetsi brak, a na githubu se nachazi dalsich par pomalych nebo polofunkcnich braku. Opravdu k nevire, ze Java nema instantne k dispozici poradny nastroj na vyhledani Call Hierarchie. Tak ted uz ma. V Idei trvalo hledani call hierarchie nad jistou metodou hodiny. Moje aplikace to zvladne za par desitek vterin. Co nevidet ji dam na github a treba konecne dosahnu toho bohatsvi a slavy.