Prosím doporučte sluchátka do uší k notebooku

Re:Prosím doporučte sluchátka do uší k notebooku
« Odpověď #15 kdy: 10. 04. 2017, 09:34:57 »
Jo, ty jsou ale obvykle na jedno pouziti, ne na pouziti po nekolik let.

Mozna staci dodrzovat zakladni hygienicka pravidla? Spodni pradlo a ponozky take vetsinou vydrzi nekolik let a neni potreba je mit na jedno pouziti ;)

Navic pred kravalem chrani, neprodukuji ho.

Zrovna u tech zanetu zvukovodu je tohle nejspis irelevantni.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 10. 04. 2017, 10:13:49 »

Akorat, ze sluchatka se blbe cisti a dezinfikuji. Nejsem si jist, jak dlouho by vydrzely potapeni do alkoholu, nehlede na to, ze pak pul dne schnou.

Citace
Mozna staci dodrzovat zakladni hygienicka pravidla? Spodni pradlo a ponozky take vetsinou vydrzi nekolik let a neni potreba je mit na jedno pouziti ;)

Navic pred kravalem chrani, neprodukuji ho.

Zrovna u tech zanetu zvukovodu je tohle nejspis irelevantni.

Ja nepsal jen o zanetu zvukovody, ale i poskozeni sluchu.

« Odpověď #17 kdy: 10. 04. 2017, 10:25:40 »

Akorat, ze sluchatka se blbe cisti a dezinfikuji. Nejsem si jist, jak dlouho by vydrzely potapeni do alkoholu, nehlede na to, ze pak pul dne schnou.

Snad vsechny i-eary, co jsem mel, mely odnimatelne plastove ucpavky, protoze jedna velikost nemuze stacit kazdemu. S dezinfikovanim to asi neni potreba prehanet moc casto, ale sundat a ocistit kapesnickem je zalezitost chvilky. A sundat a oplachnout/vydezinfikovat taky neni zadna tragedie, proste po dobu schnuti nasadis dalsi par, vezmes jina sluchatka nebo to udelas vecer.

Ja nepsal jen o zanetu zvukovody, ale i poskozeni sluchu.

Odpovidal jsem ti na jednu cast, ktera je ocividne problem jen pokud nehodlas dodrzovat zakladni hygienu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 10. 04. 2017, 10:51:20 »
Odpovidal jsem ti na jednu cast, ktera je ocividne problem jen pokud nehodlas dodrzovat zakladni hygienu.

Coz nemeni nic na faktu, ze zakladni hygiena neleci tinitus a dalsi poskozeni sluchu.

« Odpověď #19 kdy: 10. 04. 2017, 11:01:52 »

Coz nemeni nic na faktu, ze zakladni hygiena neleci tinitus a dalsi poskozeni sluchu.

Ano, tam je prevence jina. Neotacet hlasitost moc doprava.

YF

« Odpověď #20 kdy: 10. 04. 2017, 11:06:19 »
Dobře diky a teda protoze se v tom nevyznam a sluchatka z tanku nechci - co byste doporucili za druh / postup vyberu pro nefila.... 

davkol

« Odpověď #21 kdy: 10. 04. 2017, 12:58:45 »
Co třeba STFW?

Nevím o tom, že by tady někdo měl křišťálovou kouli – a sluch, tvar hlavy/uší, způsob použití (včetně hudebních preferencí), požadavky na tlumení, zdroj nebo rozpočet má každý jiné.

Až si to ujasníš a sdělíš, stejně nejlepší přehled budou mít na webu věnovaném audiu.

MMN

« Odpověď #22 kdy: 12. 04. 2017, 01:10:41 »
To nosíš ty ponožky jen do postele, ne? Ale vážně: pokud mi doporučíš ponožky, které by vydržely déle než, řekněme, tři měsíce bez díry, máš u mne pivo.

MMN

« Odpověď #23 kdy: 12. 04. 2017, 01:13:56 »
Dobře diky a teda protoze se v tom nevyznam a sluchatka z tanku nechci - co byste doporucili za druh / postup vyberu pro nefila....
Pokud vyloženě nepraskají, jdi po nízké ceně, pohodlnosti nošení a mechanické trvanlivosti.

« Odpověď #24 kdy: 12. 04. 2017, 09:50:33 »
To nosíš ty ponožky jen do postele, ne? Ale vážně: pokud mi doporučíš ponožky, které by vydržely déle než, řekněme, tři měsíce bez díry, máš u mne pivo.

Kupuju uz leta dva druhy (cerne a svetle, takze neni problem s hledanim komplementarnich ponozek. Model ti nereknu, proste prijdu do obchodu a ukazu) "antibakterialnich" v Haskove na sedmicce. A drzi dost dlouho (nereknu jak presne, protoze tocim 20+ paru, ale neni to rozhodne tak, ze bych co tyden nebo dva nasel diru). Do postele je nenosim, pouzivam je bezne na "pohyb po meste a v kancelarich" a obcas do pohor (do tech davam i nektere jine, porizene pouze za tim ucelem).

« Odpověď #25 kdy: 12. 04. 2017, 10:27:07 »

Chod do tesca a vyber si podla farby, v prijatelnej cenovej hladine... :D inak mne teraz odisli nejake stare philipsy cca 5 rocne, a zaroven vsetky nahradne smejdy, tak som to presne tak urobil... z tesca za 12€ alebo kolko som kupil tieto:

Philips Chromz UpBeat In-ear Headphones SHE3850SG/00 - Philips preto, lebo som ich kupoval vzdy (dokopy asi tak +-7 kusov za cely zivot), a preto, ze maju vymenitelne tie gumove veci co sa strkaju do ucha... Co sa tyka tychto konkretnych tak pouzivam ich s nejakym starym low-end teac mp3 prehravacom na nekvalitne mp3 hlavne ked potrebujem chodit niekam po meste...

Zvuk:
najlepsie na nich su asi basy, take hutne by som povedal, stredy vysky nula nula prd ale vzhladom na ucel stacia, priestorovost minimalna - zvuk sa zlieva dokopy -> skratka uzavrete stuple... su celkom dobre na nekvalitne mp3 a vzhladom na tie basy aj na sledovanie filmov a pod. Nesumia vobec, tie co som mal predtym mali lepsi zvuk ale sum bol vyrazny...

Ostatne:
dobre tlmia okolite zvuky, ale vytvaraju dost tlak v usiach a ak niesi zvyknuty tak to je dost neprijemne... ja to nevnimam... povodne tie spunty do usi som vymenil za najmensie lebo tlacili, a vypadavali, asi mam male dierky :D tie najmensie sedia dobre... Co sa tyka konstrukcie pride mi, ze vela toho nevydrzia - odhadujem na rok ci dva, kym sa odtrhne nejaky kablik...

Celkovo: kvalita a zvuk odpoveda cene (mozno trochu lepsie nez konkurencia vzhladom na tie basy), a ucel splnaju dobre...
Vy ste windowsáci, ja už nie... Čo bolo, to bolo. Terazky som Linuxák.

Jose D

• 912
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 16. 04. 2017, 13:58:47 »
Cuz - jaka byste doporucili sluchatka do usi pro praci k ntb?

dik

mam ted Philips SHE3900BK - jako nouzovka neurazi, pri telco je mi rozumět (maj mikrofon a 4p jack) , ale pri porovnani s nausnima sluchatkama je to nebe a dudy. Asi bych si sluchatka DO usi jako primarni na praci nekupoval. Ale je to mozna dany jen cenovou kategorii.

bs4

« Odpověď #27 kdy: 16. 04. 2017, 14:06:08 »
Ja mam tieto a neviem si vynachvalit ... presiel som si od creative, sennheisers, koss az tymto:

https://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-xb50/

Som celkom narocny na kvalitu zvuku, pretoze nie na vsetkom ti dobre znie metal :) ale s tymi sony som maximalne spokojny.

Koss som mal velke herne sluchatka, ale tiez boli super, spunty som nemal.

YF

« Odpověď #28 kdy: 16. 04. 2017, 17:37:58 »
Co třeba STFW?

Nevím o tom, že by tady někdo měl křišťálovou kouli – a sluch, tvar hlavy/uší, způsob použití (včetně hudebních preferencí), požadavky na tlumení, zdroj nebo rozpočet má každý jiné.

Až si to ujasníš a sdělíš, stejně nejlepší přehled budou mít na webu věnovaném audiu.

melo to potencial prekvapit s predpokladanym vysledkem

WTF

« Odpověď #29 kdy: 16. 04. 2017, 18:44:11 »
Rozhodně jdi do Abyss AB-1266, nejsou sice in-ear, ale jestli nejsi troškař a máš rád hudbu,  lepší radu stejně nedostaneš ;)