Dobře diky a teda protoze se v tom nevyznam a sluchatka z tanku nechci - co byste doporucili za druh / postup vyberu pro nefila....
Chod do tesca a vyber si podla farby, v prijatelnej cenovej hladine...

inak mne teraz odisli nejake stare philipsy cca 5 rocne, a zaroven vsetky nahradne smejdy, tak som to presne tak urobil... z tesca za 12€ alebo kolko som kupil tieto:
Philips Chromz UpBeat In-ear Headphones SHE3850SG/00 - Philips preto, lebo som ich kupoval vzdy (dokopy asi tak +-7 kusov za cely zivot), a preto, ze maju vymenitelne tie gumove veci co sa strkaju do ucha... Co sa tyka tychto konkretnych tak pouzivam ich s nejakym starym low-end teac mp3 prehravacom na nekvalitne mp3 hlavne ked potrebujem chodit niekam po meste...
Zvuk:
najlepsie na nich su asi basy, take hutne by som povedal, stredy vysky nula nula prd ale vzhladom na ucel stacia, priestorovost minimalna - zvuk sa zlieva dokopy -> skratka uzavrete stuple... su celkom dobre na nekvalitne mp3 a vzhladom na tie basy aj na sledovanie filmov a pod. Nesumia vobec, tie co som mal predtym mali lepsi zvuk ale sum bol vyrazny...
Ostatne:
dobre tlmia okolite zvuky, ale vytvaraju dost tlak v usiach a ak niesi zvyknuty tak to je dost neprijemne... ja to nevnimam... povodne tie spunty do usi som vymenil za najmensie lebo tlacili, a vypadavali, asi mam male dierky

tie najmensie sedia dobre... Co sa tyka konstrukcie pride mi, ze vela toho nevydrzia - odhadujem na rok ci dva, kym sa odtrhne nejaky kablik...
Celkovo: kvalita a zvuk odpoveda cene (mozno trochu lepsie nez konkurencia vzhladom na tie basy), a ucel splnaju dobre...