Linkedin - nový vzhled

pavell

Linkedin - nový vzhled
« kdy: 16. 02. 2017, 23:19:14 »
Tak jsem se před chvílí podíval na Linkedin a úplně jsem se zhrozil. Když vidím profily, tak je to k pláči - vypadají jako virtuální náhrobek.
Jestli právě nenastala ta správná doba spáchat Linkediní sebevraždu? Jenže co místo toho? Pro headhuntery přestanu existovat...
« Poslední změna: 17. 02. 2017, 09:01:38 od Petr Krčmář »

john

Re:Linkedin - new look
« Odpověď #1 kdy: 17. 02. 2017, 00:41:13 »
V nemecky hovoriacich krajinach je bezny Xing. Ak mas co ukazat, tak aj Stackoverlow (Developer Story) / GitHub Jobs. A taktiez job portaly/samotne "CRM" systemy recruiterov - uploadnes/uploadnu tam tvoje CV a ono tam uz ostane naindexovane v ich DB aj s tvojimi znalostami. Hardcore sposob na zviditelnenie moze byt aj zalozenie technologickeho meetupu/podcastu/webinaru/...

Este by to chcelo vediet pre akych headhunterov a v akej krajine chces byt viditelny.

Re:Linkedin - nový vzhled
« Odpověď #2 kdy: 18. 02. 2017, 17:39:39 »
Tak jsem se před chvílí podíval na Linkedin a úplně jsem se zhrozil. Když vidím profily, tak je to k pláči - vypadají jako virtuální náhrobek.
Jestli právě nenastala ta správná doba spáchat Linkediní sebevraždu? Jenže co místo toho? Pro headhuntery přestanu existovat...

Nehezký hranatý, material-like vzhled, klasická nudle uprostřed.
Zřejmě další vítězství respoňzývního™℠®©℗ dyzajnérství...

javaman ()

« Odpověď #3 kdy: 18. 02. 2017, 17:41:05 »
Spíš bych řešil, proč běžně píšou lidi, kteří nečtou profily. Pak je ta síť tak trochu k ničemu.

Radovan.

« Odpověď #4 kdy: 18. 02. 2017, 18:07:45 »
Nekoupil to náhodou před časem M$?

čumil

« Odpověď #5 kdy: 18. 02. 2017, 18:14:14 »

ta nudle uprostřed právě není responzivní design troubo !
responzivní design není o fixních nudlích uprostřed protože přesně to není responzivní
a taky nevim co se ti nelíbí, je fajn mít stranku de fakto stejnou jak pro mobil tak pro desktop
ten starej styl stránek byl fakt o ničem
je to stejny jako kdyby si vynašel do nebe ty blafy z roku ~1995

« Odpověď #6 kdy: 18. 02. 2017, 19:32:54 »

responzivní design není o fixních nudlích uprostřed protože přesně to není responzivní
a taky nevim co se ti nelíbí, je fajn mít stranku de fakto stejnou jak pro mobil tak pro desktop
ten starej styl stránek byl fakt o ničem
je to stejny jako kdyby si vynašel do nebe ty blafy z roku ~1995

;D
Když to říkáš ty, tak to tak určitě bude.

Lama

« Odpověď #7 kdy: 18. 02. 2017, 19:37:08 »

Jestli ono to nebylo myšleno tak nějak ironicky.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 18. 02. 2017, 19:56:37 »
Zase nekdo remca proti responzivne materialne telofonnimu designu, ktery musi vyhovet kazdemu displayi...

Lama

« Odpověď #9 kdy: 18. 02. 2017, 20:15:06 »
...klasická nudle uprostřed - to proto, aby se to na širokouhlých monitorech dobře vyjímalo.. ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 18. 02. 2017, 22:45:25 »
Coz klasicka nudle... Jsem se tam po letech prihlasil a spis me sejmulo, ze se z toho stal druhy fejsbuuk. Az jsem se chtel vydesit, ze jsem se prihlasil nekam jinam. Ja tam snad dam video s kotatkama!

Takze stiznosti na nahrobky mi pripadaji uplne ty nejmene podstatne. Otazka je spis o tom, jestli ma vyznam mit druhy fejsbuuk.

Lama

« Odpověď #11 kdy: 19. 02. 2017, 22:02:40 »
Ja tam snad dam video s kotatkama!

TVL, já to poprvý čet jako kokotkama... ;D Ale vovo by se to tam i hodilo, takže neváhej...

Skankhunt42

« Odpověď #12 kdy: 19. 02. 2017, 23:07:59 »
Vidím, že sa tu vyznáte. Na akú sociálnu sieť ísť ak mám nápad za milióny dolárov? Musím mať VŠ aby som sa tam zaregistroval?

javaman ()

« Odpověď #13 kdy: 19. 02. 2017, 23:11:57 »
Vidím, že sa tu vyznáte. Na akú sociálnu sieť ísť ak mám nápad za milióny dolárov? Musím mať VŠ aby som sa tam zaregistroval?

Kdo dělal to ohodnocení?

Bude tomu rok a nechybí

« Odpověď #14 kdy: 20. 02. 2017, 07:13:52 »
We're sorry to see you go

Your LinkedIn account is now closed. Although you no longer have access to it, it'll take a few weeks for your public profile to disappear from search engines.

You may still receive invitations from LinkedIn members and groups.

Thanks,

The LinkedIn Team