Kdysi jsem z nejakeho duvodu zkoumal mazani takhle objemnych adresaru, psal jsem si vlastni jednoduche rm, a mam pocit, ze to slo vyrazne rychleji kdyz jsem mazal od posledniho. Zkus pro zacatek
ls test-10000000
kdyz ti to nenapise ls: cannot access ....., tak tam tenhle adresar budto je, nebo tenhle prikaz jeste bezi
(pokud jsi vytvareni iteroval jen do devitimiliontyhodevetsetidevadesatidevitihotisicejdevetsetidevadesatidevitho, prislusne uprav cislo, pokud zjistis ze tam neni ani ten, binarnim pulenim zjisti kterej je posledni),
rm test-posledni existujici
kdyz tenhle rm nebude trvat moc dlouho a ls test-posledni ti overi ze skutecne zmizel (ls: cannot access...), zkus
for f in `seq soucasnyposledni -1 soucasnyposledniminustreba100`; do rm $f; done
a pokud bude i tohle bezet rozumne rychle, da uz se s tim pracovat, `seq 10000000 -1 0` sice asi neudelas, protoze se ti to nevejde do argumentu, ale muzes si napsat programek kterej to nejak proiteruje a promaze. Klicovy kazdopadne je ten pokus mazat odzadu, tak snad to pomuze (a kdyz ne, tak fakt nevim