potřeboval bych poradit, jelikož jsem z regionu, kde nabídka míst v IT je vyloženě mizerná, tím pádem i platy jsou tu mizernější, a místo se tu blbě shání, od nového roku se převouvámdo Brna. Jelikož mám povědomí o lokálním trhu, ne o tom, jak to chodí v Brně, nechci se dostat do situace, kdy třeba nastoupíme 2 lidi ve stejný den a kolega má o třeba 10tis víc, protože si o ně řekl
Jelikož chci jít na jistotu a rychle sehnat místo, tak budu hledat to, co nejlíp umím, weby, kterým se věnuju hodně dlouho (jsem začínal v dobách HTML 3 a CSS1) a v portfoliu stále poskládám aspoň 10 webů, které mají úroveň (a jsou buď plně responzivní, nebo se aspoň umí rozumně rozpadnout), samo udělal jsem jich více za tu dobu, ale některé prošly za ty roky redesignem nebo firma nepřežila dnešních dní. Umím HTML5, CSS3, Photoshop, Affinity Designer/Photo, PHP, SQL, Javascript, zavadil jsem aji o SASS a AngularJS, ale nechci se věnovat přímo programování, protože v předchozí práci jsem se k němu moc nedostal a momentálně si v něm nevěřím. Dělal jsem šablony pro Prestashop a WordPress. Moje kariéra zatím obsahuje jen 2,5 roku zaměstnání, kdy jsem byl něco na pomezí ajťáka obecného a managera obchodu a už jsem pár měsíců bez místa a mám nedokončenou VŠ (informatika, 2 roky).
Pokud by měl i někdo přehled, kolik třeba platí ve Webnode, budu ještě víc rád, protože za týden tam jdu na pohovor
Ještě poprosím, neraďte mi OSVČ, asi by to bylo nejlepší, ale já potřebuji být i mezi lidmi, ne být "zavřenej doma" v našem mrtvém městečku...