Jinak si nedelej vrasky s nedostatkem bilych deti ve sboru.
Barva pleti mi nikdy u lidi nedelala problem, nakonec nejlepsi a nejvrelejsi lidi co sem kdy poznal byli z Iranu (=Persani pozor neplest s Irakem coz sou cistokrevny Arabove a to je uplne neco jinyho)
Problem tyhle zeme je ze pred par lety levicovi pseudohumanisti otevreli dokoran hranice a to kvantum lidi casto BEZ jakyhokoliv vzdelani tahle zeme nedokazala pojmout. Navic mnozstvi nekvalifikovany prace je omezene a bude ho jeste ubyvat- podle mnoha ekonomu do 30ti let zmizi cca 30% vsech jobu- zejmena tech nekvalifikovanych. Danstina sama o sobe je pekelnej jazyk takze kvuli jazykove bariere prvni generace skonci na davkach a druha generace castecne taky........ Ztrata identity, komplexy menecennosti (a z toho pramenici obraceni se ke korenum predku +radikalizace v nazorech+kriticky postoj k okoli) a obecne despekt Danu kteri byli po staleti pomerne rasove cistou spolecnosti dokona zbytek. Moje osobni zkusenost je ze Danove maji panickou hruzu z toho byt verejne narknuti jako rasisti ale jakmile se trochu nalejou (a zacnou mluvit pravdu) tak je jejich nazor "na ty cizince tady" uplne jasnej..........a ja se jim vubec nedivim. Pred par lety sis moh postavit kolo kams chtel a ani ho nezamykat-dneska ti zmizi i u frekventovany stanice Metra se zamkem. Policie tohle uz ani nevysetruje (na coz si stezujou pojistovny a zvedaj lidem pojistny) Ve meste jsou tzv.visitations-zoner kde te policajti muzou zastavit postavit ke zdi (presne jak to vidis v tech americkych filmech) a prohledat jestli nemas zbran anebo aspon nuz. Je to ze zoufalstvi protoze pobodani nozem (coz je arabska a somalska specialita) tady byly na dennim poradku.....a policajti si s tim nevedeli rady. Nakonec to ze Dansk Folkeparti =danska narodni strana (ne nepodobna v retorice francouzske strane Marin Le Pen) ktera ma jako hlavni program zavrit hranice a vykopat ze zeme cizince je druhou nejsilnejsi stranou v zemi. Bohuzel nemaj koule na to vypsat referendum o vystoupeni zeme z EU (protoze vedi jak by dopadlo)
Ale co bych to dlouze popisoval, sam se podivej jak to tady vypadalo pred 14ti dny. Mestska cast Norrebro zrusila kazdorocni vanocni vyzdobu v ulicich aby "neprovokovala muslimy" proti tomu vysli do ulic pokojni demonstranti hnuti For Frihed (=za svobodu) sympatizujici s hnutim Pegida napr. a pozadujici zastaveni dalsi islamizace zeme. Samozrejme je napadli anarchisti, slunickari a podobna verbez a vysledek je tenhle
https://www.youtube.com/watch?v=bAMJMRxXAvo odehralo se to ve cvrti ktera je cca 10min od centra, cili jako by v Pze u Kotvy probihali tyhle bitky. Pred 20ti lety to vypadalo uplne jinak ted to vypada takhle
https://www.youtube.com/watch?v=_drF0FeCehY a emigranti o tom skladaj rapove pisne
https://www.youtube.com/watch?v=9PZjp4Ro-Iw Podobnost s americkym Bronxem neni nahodna, taky se tomu nekdy prezdiva Norrebronx
Nevim jestli by Cesi chteli tohle doma.
....je to nasledek kolonialni minulosti a geopolitickych hratek s valkami, statnimi prevraty, nastolovanim diktatur.... V cemz ma Evropa take prsty.
Vychodni Evropa ne. Orban to rekl jasne -neni zadny duvod a uz vubec ne povinnost aby V4 tahala horky kastany z ohne za prusery Americanu a jejich zapadnich poskoku..
A ja dodavam ze pokud se Nemcum zblaznila ta jejich dorota z Drazdan je to jen a jen jejich problem, a ohanet se nejakou solidaritou jak to dela Schultz a ta parta imbecilu v EU je naprosto zcestny. Nemci se taky zadnyho ze svych sousedu neptali na nazor nez spustili to stehovani narodu.........a nez strcili hlavu do opratky Erdoganovi.
...dojde k navratu do normalu.
no ja sem v par muslimskych zemich byl a v tomhle "normalu" bych teda zit nechtel..... A zda se ze ani sami muslimove kdyz se tak hromadne cpou do Evropy. A casto to neni ani kvuli $, viz London -tam je bohatych homosexualnich Arabu jak nablito protoze doma by jim usekli nejdriv peero a pak hlavu. Ale protoze London is gay friendly takze se tam citej lip nez doma. Coz ovsem nebrani jejich muslimskym bratrim nahanet homosexualy tady v Kodani po parku a davat jim nakladacku V JEJICH VLASTNI ZEMI za to ze jsou jaky jsou= tady je blizko centra takovej peknej park s jezirkem kterej je/byl proflaklej jako nocni rychlo-seznamka, oblibene to misto gay komunity po cela desetileti..... ci jako soustaci "hot-spot" pro ovinene pary jakehokoliv veku vracejici se ze zabavy ve meste. Pres den tam pak chodej rodiny s detmi krmit kachny a udelat si na travniku piknik. Neco jako Hyde park v UK. To skoncilo a na noc se park zamyka- tech prepadeni od band muslimskejch teenageru bylo presprilis.
...aby mezi budoucimi Evropany nebylo prilis mnoho debilu.
tak vzhledem k tomu ze maji tak nejak tradici v tom zenit se s bratrancema a sestrenicema tak je na zvyseny pocet debilu rekl bych zadelano. Se projdi po ceskych hradech a zamcich a prohlidni si ty obrazy "urozene slechty" Na kazdym druhym z nich najdes nejakej ten Downuv syndrom ci trpajzlika............takle to holt dopada kdyz nelze dopustit aby se "redila modra krev" Tady na to zkouseli upozornit nektery doktori ale zavreli jim hubu s tim ze jsou xenofobove a rasisti............klasika.
Obecne mezi zejmena muslimskymi zenami je zvyseny nedostatek vitaminu D protoze se tak zahalujou + zvysena obezita -uz od utleho mladi protoze neni bezne aby sportovaly, a napr.spolecna vyuka plavani s chlapci tak jak se v tehle zemi zakladajici si na rovnopravnosti pohlavi vzdycky praktikovala na zakladnich skolach je naprosto vyloucena, dokonce na nekterych skolach s vetsinou muslimskych deti zacali delit tridy na divci a chlapecke........"protoze si to rodice prali" Nevim jak ty ale ja bych do takovy skoly svy dite neposilal, a zda se ze nejsem sam protoze narusta mnozstvi DK deti kterym rodice radsi plati soukrome skoly ktere jedou podle starych DK pravidel. Jednim z takovych rodicu byla i minula predsedkyne vlady ktera sice apelovala v TV na DK rodice aby sve deti nebrali ze statnich skol "protoze takle se nam ta integrace dvoj-jazycnych deti nepodari", ale pak se ukazalo ze sama posila sve 2 dcerky do elitniho privatniho ustavu kde zadne muslimske deti nejsou...........Coz u politika a zvlaste u soc.dem tak nejak neprekvapi ze?
...zapojeni decek do sboru je mnohem lepsi cestou, nez drzeni v izolaci v jejich komunite.
ano to je pravda, ale to zapojovani ma svy limity. Mam znamyho co ucil na zakladce- zajimavy story mi vypravel. Pak odesel-protoze to se proste uz nedalo. Spousta ucitelek dostava invalidni penzi na hlavu protoze je zaci odrovnaj. Vono kdyz vyrustas nekde v Somalsku jako dite a furt se kolem tebe strili tak je jasny ze te to musi poznamenat. Navic jsi vychovavan v tom ze zena je podradna a musi poslouchat. Jak pak muze mit autoritu nejaka blondata ucitelka o hlavu mensi nez ty tim spis ze ve tvy vlastni zemi se zejmena slapky barvej na blond (urcite vis ze Turci i Arabove po blondynach silej-tak proto) Taky casto rodice kdyz jsou na davkach tak nemaj dost $ na konicky svych deti tim spis ze jejich tradice je mit hodne deti, coz zacal resit stat (jak jinak) ze jim plati clensky prispevky do sport-klubu apod. =takova forma "pozitivni diskriminace" jak to zname z USA nebo u cikanu z Ceska. Jenze na tyhle davky casto nedosahne DK rodina takze to "lepsimu porozumeni mezi etniky" taky zrovna neprospeje....
...si nedelej iluze, ze krestanstvi je v necem lepsi....
ne to si rozhodne nedelam, tim spis ze jsem vzesel z naroda Jana Husa, coz teda byl urcite clovek neskorumpovany/telny s pevnym nazorem na vec ale zaroven nabozensky fanatik non-plus ultra a sem si jistej ze kdyby zil dneska a pranyroval korupci a nulovou moralku elit stejne vehementne jako tehdy tak taky dopadne uplne stejne jako tehdy..........teda asi by ho neupalili ale budto by se mu prihodila sebevrazda anebo by skoncil nekde v exilu na Equadorsky ambasade v Londyne.....
Krestantsvi ma tu vyhodu ze je mozny si z nej delat (_!_) z islamu nikoliv.
CT udelala o Husovi pomerne povedenej historickej film
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10446079238-jan-hus/ druhy takovy se jmenuje Hlas pro rimskeho krale = o konfliktu Karla IV s jeho otcem Janem Lucemburskym, taky moc povedenej.
Aspon neco kloudnyho ta CT za tech 7miliard rocne udela.....
Ohledne katolicke cirkve, ta uz davno mela byt postavena mimo zakon a po tom co jsem videl filmy podle skutecnych udalosti jako
http://www.csfd.cz/film/345441-obediencia-perfecta/komentare/ ci
http://www.csfd.cz/film/74087-pisen-za-chudeho-chlapce/prehled/ si to myslim dvojnasob.
Jeden muj znamej rikaval: Cesi by meli komunistum libat ruce za to ze soudruhy duchovni posilali makat do dolu, protoze kdyby ne tak sme dneska uplne stejne v (_!_) jako Polaci!
Howgh!