Nastavení e-mailu na VPS

sleepingmouse

Nastavení e-mailu na VPS
« kdy: 29. 10. 2016, 22:11:51 »
Zdravim,

poradil nebo pomohl by mi nekdo s rozbehnutim mailserveru na Debianu?
Mam tam postfix, dovecot, ISPConfig, roundcube ale zrejme je neco spatne nastaveno.

diky
« Poslední změna: 31. 10. 2016, 08:39:34 od Petr Krčmář »

Jenda

Re:VPS nastaveni emailu
« Odpověď #1 kdy: 29. 10. 2016, 22:31:33 »
Třeba i poradil, ale vzhledem k tomu, že jsi nedodal žádné další informace a popis toho co to dělá, se radí dost těžko.

sleepingmouse

« Odpověď #2 kdy: 29. 10. 2016, 22:51:26 »
A nemel by jste cas na hangout / skype ... / ? :)

« Odpověď #4 kdy: 30. 10. 2016, 00:30:29 »
Nedelej to. Radim ti dobre: nedelej to. Provozovat mailserver fakt nechces. Ver mi. Mail neni nejakej php webík.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 30. 10. 2016, 00:37:59 »
Jo, hlavne, kdyz clovek zretelne neni borec pres mail servery. Tak aby z toho akorat nebylo more spamu a prestrizeny drat od providera spojeni.

karlik

« Odpověď #6 kdy: 30. 10. 2016, 11:33:35 »
Nechápu, proč by si nemohl udělat svůj mailový server - že by to bylo jen pro "profesionály"?
Je prostě potřeba tomu věnovat nějaký čas, nastudovat si danou problematiku.
Je to stejné jako: "Nepoužívejte linux, je jen pro profíky, raději si zaplaťte firmu xxx ".

Jenda

« Odpověď #7 kdy: 30. 10. 2016, 14:21:00 »
Nechápu, proč by si nemohl udělat svůj mailový server - že by to bylo jen pro "profesionály"?
To je v pohodě.

A tohle ne, pokud se dokáže v diskuzním fóru zeptat tímhle způsobem.

abc123

« Odpověď #8 kdy: 30. 10. 2016, 16:38:18 »
Zoho ti da zadarmo mail na tvojej doméne pre tuším 20 účtov,  máš to nastavrnr za chvíľku a bez vrások ktoré si určite spôsobiť vlastným nastavovanim

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 30. 10. 2016, 19:23:32 »

No prave. Nastudovat. A nejen to, ale napriklad si precist, jake byly uz jinde prusery atd. aby k nim nedoslo i u mne. Radsi si ani nezkousim prestavit, co vsechno lze zkurvit pri nastavovai mail serveru. Rad to prenecham tem profesionalum.

Martin

Re:Nastavení e-mailu na VPS
« Odpověď #10 kdy: 07. 11. 2016, 09:29:01 »
Zdravim,

poradil nebo pomohl by mi nekdo s rozbehnutim mailserveru na Debianu?
Mam tam postfix, dovecot, ISPConfig, roundcube ale zrejme je neco spatne nastaveno.

diky

Jak uz bylo vyse psano, dost mozna by to chtelo priste napsat, co to dela a nedela, pripadne ukazat configy a podobne. Nastaveni emailoveho serveru je hodne prace a cteni.   

McFly

• 607
    • Zobrazit profil
Re:Nastavení e-mailu na VPS
« Odpověď #11 kdy: 07. 11. 2016, 13:06:29 »
Mne třeba nastavování mail serveru bavilo, když jsem bádal a postupně přidával další a další věci. Ano, učit se, učit se, učit se. :-) Ptát se na diskusním fóru je ale až to poslední, když selže Google, když selžou návody, manuály, dokumentace, analýza logů.