Gmail se nespojí s mým SMTP

j

Re:Gmail se nespojí s mým SMTP
« Odpověď #30 kdy: 17. 10. 2016, 17:50:13 »
Tak jsem se konečně dostal k logům jak z SMTP tak z hraničního firewallu a není tam vidět ani žádný příchozí požadavek z googlu...
Takže jsem napsal na podporu google...
Dostavas presne takovou radu, jakou si zaslouzis ... ty maily z googla ktery ti chodej se pres ty logy teleportujou ze?

Ujo

« Odpověď #31 kdy: 17. 10. 2016, 19:05:04 »
A co jako? Však od začátku píšu, že se google nepřipojí na smtp (port 25, 465, 587) o pop3 nebo imap ani lejno!
Poraď nebo zmiz...

« Odpověď #32 kdy: 17. 10. 2016, 20:50:01 »
Tak jsem se konečně dostal k logům jak z SMTP tak z hraničního firewallu a není tam vidět ani žádný příchozí požadavek z googlu...
Takže jsem napsal na podporu google...
V tom případě je na 99,9 % chyba v údajích, které tam zadáváte. Buď jste zadal špatnou adresu, nebo ta adresa není v DNS, nebo se vám překládá na jinou adresu, než myslíte. Ostatně zkuste se na tu adresu a port z venku připojit sám, uvidíte, zda ten záznam na tom zahraničním firewallu uvidíte.

« Odpověď #33 kdy: 18. 10. 2016, 20:02:32 »
Dnes jsem řešil to samé ....

pokud je 100% jistota že email funguje a je normálně dostupný, mě pomohla zadat natvrdo IP adresu

Gmail me jen nebral domenu ...
Když chceš, dokážeš vše!

Ujo

« Odpověď #34 kdy: 18. 10. 2016, 20:51:52 »
Díky. I to jsem zkoušel. Nepomohlo... Ale zítra budu mít více informací bo mne něco napadlo...

sefik

« Odpověď #35 kdy: 18. 10. 2016, 22:12:53 »
uz jsem na to prisel! - problem bude mezi klavesnici a zidli - ale to snad bylo jasne od zacatku..

co kdybys sefikovi radeji sdelil, zda-li jsi restartoval pocitac pripadne mobil pred tim, nez si zacal psat do fora a premyslet

ByCzech

• 1 861
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 18. 10. 2016, 23:34:07 »
A co jako? Však od začátku píšu, že se google nepřipojí na smtp (port 25, 465, 587) o pop3 nebo imap ani lejno!
Poraď nebo zmiz...

Vzhledem k tomu, že toto používám na více místech, nejen u sebe, ale i u zákazníků proti různým SMTP serverům včetně vlastního a nikdy s tím nebyl problém, tak si tímto dovolím obhájit Google a budu díky mnohačetných zkušeností předpokládat, že Google je v tomto opravdu nevinně a chyba bude někde jinde ;-)