Pako: Já umím zadávat dotazy, ptám se tu právě na zkušenosti. Nechci zkoušet haldy věcí, když už je má (možná) někdo vyzkoušené. Stejně tak nechci investovat do placených, když nevím, nakolik je to použitelné. Proto se ptám na foru. Pokud se nenajde nikdo, kdo by měl konkrétní tip, nedá se holt nic dělat...
Jenda: Řekl jsem to špatně. Já mám doma jedu N900 a potřebuju jí denně používat. Pro mě to teda znamená, že jí buď budu mít jako hlavní telefon a používat v ní dostupný repozitáře (se starym SW) nebo se v ní budu vrtat, ale protože bude asi většinu času mimo provoz nebo v nějakym pseudo-stavu, tak potřebuju ještě druhej telefon. Ten teď mám, ale nemám čas se v N900 vrtat a zkoušet možná i nemožný. Ono to není jen o novym jádře systému a některých/všech nových knihovnách, ale taky o (v dnešní době) funkčních GUI aplikacích. Abys mě chápal dobře - N900 je super telefon, mám s ním dobré zkušenosti, nedám na něj dopustit. Ale je potřeba taky nějak normálně fungovat... Já na tom nemohl v cizině ani zapnout mobilní data (přes web T-Mobile v prohlížeči - prostě je web moc moderní a prohlížeč ukrutně starej). Kdybych neměl Opera Mobile, jsem v hajzlu. Ale ani Opera nedává spoustu jiných webů...