Pokud je to svinstvo v prohlížeči, tak by stačilo odinstalovat ho, smáznout mu veškerá zbylá data, a nainstalovat znova, nejlépe nejnovější verzi.
Moje decko malo nieco take tiez. Ale nie v jednom prehliadaci, ale vo vsetkych (IE, Chrome, Firefox). Chvilu som googlil a skusal, ale nepodarilo sa mi to v rozumnom case odstranit ani z jedneho browsera.
Na taketo veci su 2 metody jak to rychlo odstranit:
1. System Restore Wizard - restornut system k datumu kedy to este slapalo. Lenze to samozrejme decko nevedelo a ja som to uz nechcel skumat.
2. Vymazat cely profil uzivatela a zalozit novy. Na to musis mat ale este jeden administratorssky profil - ale to ja vzdy vytvaram, kym pustim notebook z ruk a dam ho decku. Takze som mu vymazal profil a zalozil novy, aby si musel znova nastavit vsetky hesla (Steam, Google, Facebook ...etc) a tym padom si zapamatal, ze ma byt opatrny na roznych strankach a nestlacat automaticky OK.
Myslim, ze dalsia spolahliva metoda jak sa toho na dobro zbavit je uz iba preinstalovat Windows, ale to mate postarane o zabavu s tym skaredym Win systemom na cely vecer