Mozilla Thunderbird Koncepty a Archivace

Hitomi

Mozilla Thunderbird Koncepty a Archivace
« kdy: 07. 06. 2018, 21:06:56 »
Ahoj všem,

Používám Mozilla Thunderbird v52.7.0 (64-bitů)
Mám v něm dva různé účty.

Když vytvořím rozepsaný e-mail (a je jedno jestli je pro první nebo pro druhý účet, mám na mysli že v rozepsaném e-mailu zvolím "Od:") a uložím ho jako "Koncepty"
Uloží se mi do místní složky "Koncepty" když na e-mail kliknu a dám "Archivovat" Pokaždé se uloží do stejného účtu.
Nenašla jsem žádné nastavení které by to mohlo změnit. Aby se e-maily v konceptech archivovaly do účtu který si zvolím.
V mém případě do toho druhého účtu.

Už z toho šílím prosím pomozte.

imap sossač

Re:Mozilla Thunderbird Koncepty a Archivace
« Odpověď #1 kdy: 07. 06. 2018, 21:32:08 »
máš stístko protože mám otevřen thunderbird, když je rozhašený IMAP.
Nástroje-nastavení účtu – Kopie a složky - Archiv zpráv.  Uchovávat archiv zpráv v : Pokaždé nastavit, kam to chceš ukládat :-D :-D :–> Na tohle vývojáři nemyslely
Nástroje-nastavení účtu Možná také Synchronizace a úložiste - V tomto uctu uchovavat mistni kope.

Když tak se můžeš zeptat JardyP, co dělá, protože když píše něco , tak mám pocit že zešílel.

NESouhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zapojení se do diskuse na fóru mimo Jméno a Text Příšpěvku.

Hitomi

« Odpověď #2 kdy: 07. 06. 2018, 21:54:16 »
Tvoje řešení nefunguje.

Problém je ten že tohle nastavení pracuje když je e-mail detekována v nějakém účtu.
Já jsem psala že to mám v "koncepty" (místní složky)

Že mám rozepsaný e-mail uložený na počítači a když dám "archivovat" hází se to do stejného účtu.

Kkt2

« Odpověď #3 kdy: 08. 06. 2018, 07:11:31 »
Ono primarne ta archivace je urcena pro praci s inboxem aby jsi tam nemela 200let stare veci. Archivovat koncept, ktery je obvykle stary par dnu je imho nepodporovana vec a pochybuji, ze ji nekdo realne pouziva a ma k tomu nejaky vazny duvod. Tudiz to funguje tak jak popisujes a vic s tim asi neudelas. Muzu pro zajimavost vedet jaky je duvod tve snahy archivovat koncepty? Treba se to da vyresit jinak.