Ach, vidím, že tu podaktorí majú problém pochopiť text a vety. Stručne, výstižne teda vysvetlím. Napísal som presne toto: "Zase otravujete? "Vypnite prosím blokovač reklám. Bez nich to neutiahneme". Nie, nevypnem! Vôbec ma nezaujíma, či prežijete alebo padnete. Keď chcete web, zháňajte si peniaze od sponzorov, z vlastného vrecka.. Ak bude otravná lišta vyskakovať naďalej, budete iba ďalší web v poradí, ktorý nebudem navštevovať. Hotovo."
1. Bola položená bežná otázka 2. Stručne som skonštatoval, čo bolo v žltej lište 3. V žiadnom prípade nemám záujem vypínať blokovač reklám na ktorejkoľvek stránke. Som ochotný akceptovať reklamy, ak budú nevtieravé, bez otravovania (napr. malý stručný text). Na tú dobu si asi ešte počkáme. 4. Odkiaľ ma ten alebo henten web príjem ma nezaujíma. Pokiaľ peniaze získava poctivou prácou je to OK. Ale obsah musí byť kvalitný, na vysokej úrovni. Všeobecne, reklamy tam nezaraďujem. 5. Vyjadril som sa, že mi je jedno či daný web prežije alebo padne. Nie som od neho závislý ani nechcem byť. 5. To, že nemám záujem navštevovať weby, kde sú otravné reklamy je moje slobodné rozhodnutie. Ešte by som to rád porovnal so žltou lištou, kde otázka "že vy si v prehliadači blokujete reklamy?" vyznie ako, keby ste páchali trestnú činnosť. Ďalšie " vypnite prosím adblok" je skôr príkaz, "alebo nas podporte!" je už rozkaz. Tak kto obmedzuje, prikazuje, osočuje? Sú to jednoznačne weby a nie užívatelia, ktorí tieto praktiky tvrdo kritizujú.