Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by se tady nenasel profik, ktery by mi pomohl rozjet soubor, ktery nekdo z lenosti nezalohoval a za nekolik let nastradal velikost 2112 MB ve formatu .pst ? Soubor nelze otevrit, jelikoz velikost je limitovana na 2 GB, tento problem je casta zalezitost uzivatelu tohoto programu. Muj problem je, ze pomocti programu "PST2GB.exe" z MS chci vybrat soubor .pst ktery potrebuji zmensit pod 2 GB aby fungoval a program mi oznami pri vyberu souboru " This pst file is not a valid ". Tak proste nevim, zkousel jsem ruzne placene softy ale zadny neobnovil vic jak 100 MB. V pripade, ze by se nasel nekdo kdo by to vyresil a ty maily rozjel od dneska do 48 hodin, rad mu za jeho praci zaplatim predem dohodnutou castku. Kontakt na me mailem, nebo skype: orel005, nebo ICQ: 253395382. Nebo telefon 773683256. Vim, ze je to forum a proto by se to melo resit vse zde, ale na to odpovim " ze pokud se problem podari rozjet, sam postupne sepisu jak a co se delalo, proto aby se tento problem vyresil " Dekuji.