Sekání Rootu ve Firefoxu

Turban Legend

Sekání Rootu ve Firefoxu
« kdy: 02. 04. 2016, 12:58:09 »
Před pár dny se mi začal při „skrollování“ (ať už kolečkem myši nebo posuvníkem) sekat Root.cz ve Firefoxu (39). Týká se to jen článků – titulní stránka jde plynule stejně jako třeba články na Lupa.cz.

Tipuji, že za to může nějaký všivý JavaScript. Nemůžete to dát zase pryč? Nebo aspoň poraďte, co zablokovat, aby to fungovalo jako dřív.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Sekání Rootu ve Firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 02. 04. 2016, 14:27:40 »
Nebo aspoň poraďte, co zablokovat, aby to fungovalo jako dřív.

Javascript.

« Odpověď #2 kdy: 02. 04. 2016, 19:22:05 »
Před pár dny se mi začal při „skrollování“ (ať už kolečkem myši nebo posuvníkem) sekat Root.cz ve Firefoxu (39). Týká se to jen článků – titulní stránka jde plynule stejně jako třeba články na Lupa.cz.

Tipuji, že za to může nějaký všivý JavaScript. Nemůžete to dát zase pryč? Nebo aspoň poraďte, co zablokovat, aby to fungovalo jako dřív.

https://forum.root.cz/index.php?topic=12625.msg160476#msg160476
?

« Odpověď #3 kdy: 02. 04. 2016, 19:26:06 »

Javascript.

Přestane Ti fungovat TV.

Turban Legend

« Odpověď #4 kdy: 02. 04. 2016, 20:24:40 »

https://forum.root.cz/index.php?topic=12625.msg160476#msg160476
?

A vyřešilo se to nějak? Bohužel tyhle padesátistránkové diskuse nějak nezvládám číst, je to strašně nepřehledné (zlaté Ábíčko nebo třeba i diskuse tady pod články, ale tohle fórum bez vláken a jakékoli struktury, to se fakt nedá).

abc

« Odpověď #5 kdy: 03. 04. 2016, 10:36:31 »

Javascript.

Když vám zedník postaví křivou zeď, tak za to nemůže špatchtle, ale nejspíš si budete stěžovat na zedníka. Když vám doktor při operaci vypíchne oko, tak asi nebudete požadovat globální zákaz skalpelů, ale budete se soudit s doktorem, co vám to oko vypíchl. Když ovšem nějaký neumětel zprasí skript tak, až se seká stránka, tak za to může JavaScript, jiná možnost nepřipadá v úvahu... Řešením není zablokovat JavaScript, ale pustit k tomu někoho kompetentního.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 03. 04. 2016, 11:38:22 »
@abc: Kde presne v mem prispevku vidite tvrzeni, ze za to muze JavaScript? On se pta, co ma zablokovat, ja odpovidam, ze JavaScript. Neni vam neco jasne? Krome toho JS na Rootu je dost k nicemu. Jeho zapnutim clovek ziska jen minimum uzitecne funkcionality a balik funkcionality neuzitecne.

Turban Legend

« Odpověď #7 kdy: 03. 04. 2016, 12:05:30 »
@abc: Kde presne v mem prispevku vidite tvrzeni, ze za to muze JavaScript? On se pta, co ma zablokovat, ja odpovidam, ze JavaScript. Neni vam neco jasne? Krome toho JS na Rootu je dost k nicemu. Jeho zapnutim clovek ziska jen minimum uzitecne funkcionality a balik funkcionality neuzitecne.

Čekal bych, že mi přestanou fungovat galerie nebo třeba hodnocení příspěvků. Vypínat JS úplně se mi tedy moc nechce - radši bych vypnul jeden konkrétní skript (nebo ideálně aby ho odstranila redakce).

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 03. 04. 2016, 12:41:08 »
Tak pokud cumeni na galerie je ta hlavni vec, co na Rootu delas, tak jiste. Nicmene je mozne, ze chodi i ty. Proc to nezkusis?

Turban Legend

« Odpověď #9 kdy: 03. 04. 2016, 16:09:17 »
Dneska to přestalo, Root už se neseká. Jak u tebe Hawrane?

« Odpověď #10 kdy: 04. 04. 2016, 10:55:54 »
Dneska to přestalo, Root už se neseká. Jak u tebe Hawrane?

Uvidíme...

Rejpal

« Odpověď #11 kdy: 04. 04. 2016, 13:21:04 »
Jéžiš, já to četl jako "Setkání Rootu ve Firefoxu" a nějak mi to furt nedávalo smysl... 8)))

Petr

« Odpověď #12 kdy: 04. 04. 2016, 14:40:03 »
Mě zase root.cz úplně shodí originál prohlížeč, který je součástí Androidu 4.1 na malém noname netbooku. Dělá to už pár týdnů, odhadem +/- měsíc. Předtím to bylo OK. Zkoušel jsem androida i zresetovat do továrního nastavení, ale chcípá to pořád těsně před dokončením načítání úvodní stránky.
U žádných jiných stránek jsem podobný problém nezaznamenal. A asi o rok novější tablet Prestigio taky s androidem zobrazí roota v pohodě. Ty moderní responzivní weby mě obecně poslední dobou dost vytáčí a začínám se jim vyhýbat.

j

« Odpověď #13 kdy: 04. 04. 2016, 15:30:19 »
Pouzivas zastaralej system a zastaralej browser, takze co bys nechtel ... ze (nebo se tomu muze rict "probiha AB testovani na nepatrne skupine uzivatelu") ... a ucelem je zjistit, jak moc jeste treba lidi nasrat, aby sem konecne prestali lizt.

rezervovany_Nobody

« Odpověď #14 kdy: 06. 04. 2016, 06:58:13 »

Javascript.

Vsech 50?