mikrom:
tomuto sa hovori otrocina a zdieranie zamestnancov. Zamestnavatel by chcel po zamestnancoch aj nemozne, len aby boli zisky, len aby sa mal on dobre.
- Mal som raz tu cest pracovat u jedneho kkta, ktory sa ma spytal, ked som odchadzal uz domov po prac. dobe, ci budem robit este doma vecer a dokonca sa ma pytal, ci budem robit aj cez vikend.
Toto je ta vytrvalost? Alebo ide o neschopnost zamestnavatela rozvrhnut si plan, robotu, aby nemuseli jeho zamestnanci robit po veceroch a vikendoch?
-Dodrziavanie terminov? Robis na niecom, mas to pomaly dorobene a pride za tebou clovek, ze toto ma byt inac, takto to on nemyslel? tym predchadzajuce riesenie pada, ides to prerabat a cas sa krati, lebo deadline sa blizi. a kvoli comu? kvoli stupidite zamestnavatela. Na VS som mal viac stresu pri robeni projektov, lebo stacilo pochybit a clovek nedostal zapocet a tym padom nesiel na skusku. A neobhajite to tym, ze vam nieco neslo. V praci to mozte prediskutovat, povedat, ze ste objavili nejaky problem, tak sa to o nieco predlzi.
- Logicke myslenie. To clovek neziska na VS. Logicky mysliet sa mozte naucit aj pri programovani samostatnou pracou. VS ti da moznost a rozhlad a je uz na tebe, ako tie informacie zuzitkujes.
Ked niekto nedokoncil skolu, isto neznamena, ze nie je psychicky odolny. To je co za blud preboha. Zuckerberg je potom asi labilny. Vobec to nesvedci o psychike. Clovek to moze urobit z rozhodnutia, ze mu to nic nedava, ze ma vybornu ponuku ist robit niekam, ktora sa mu uz nemusi naskytnut, ale isto nie psychika. Ale ja to chapem, dnes potrebuje zamestnavatel psychicky odolneho jedinca, aby mohol zvladat tie poviem sracky zamestnavatelov, aby ich mohol zodrat aj z koze. Preto chce psychicky odolnych jedincov.
Samozrejme vsetko je individualne a cloveka s dlhorocnou praxou budem posudzovat inac. Ale bez praxe dam prednost jednoznacne kandidatovi s VS.
este ze si dodal aj takuto poznamku.
Cikada:
prisiel som sa spytat na nazor, co je na tom?