MySQL sežere 90 % paměti

ByCzech

• 1 862
    • Zobrazit profil
Re:MySQL sežere 90 % paměti
« Odpověď #15 kdy: 20. 03. 2016, 14:56:18 »
pratele dekuji za rady a nasmerovani,

zkoumanim sysklogu jsem zjistil, ze nejaky nullmailer se opravdu hodnekrat za sekundu snazi neco nekam odeslat

tak jsem mu dal ze serveru vypoved  od te doby vse slape jako drive

diky moc

Ty jo, místo zjistit, proč se tak MTA chová a co je špatně, tak je ze systému vyhozeno. To jsem zvědav co se stane, až zjistíte, že vám díky chybějícímu MTA nefunguje něco jiného. To mi připomíná jednoho týpka, co taky všechno co se mu nezdálo jako potřebné dával pryč. Na co tu je tak pojistka? Stačí kus drátu, nebude to obtěžovat a rozbíjet se... A podobně

Lol Phirae

« Odpověď #16 kdy: 20. 03. 2016, 15:08:19 »
Ty jo, místo zjistit, proč se tak MTA chová a co je špatně, tak je ze systému vyhozeno. To jsem zvědav co se stane, až zjistíte, že vám díky chybějícímu MTA nefunguje něco jiného.

Kdoví co tam provozuje. To zní jak nějaký hacknutý stroj, kde si botnety a spammeři podávají ruce.

thcom

• 149
    • ICQ komunikátor - 968601
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 20. 03. 2016, 20:52:55 »
chapu ze pro profiky je to reseni asi mene nez polovicate, ale me to vyresilo muj problem, a jelikoz server neni pristupny z internetu a krome mysql ta nic nebezi mam pocit, ze zadneho postaka tam nepotrebuji

jeste jednou dekuji za rady

TH

ByCzech

• 1 862
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 20. 03. 2016, 23:04:18 »
chapu ze pro profiky je to reseni asi mene nez polovicate, ale me to vyresilo muj problem, a jelikoz server neni pristupny z internetu a krome mysql ta nic nebezi mam pocit, ze zadneho postaka tam nepotrebuji

jeste jednou dekuji za rady

TH

Což neznamená, že ho nepotřebují nějaké programy nebo daemoni.