Let's Encrypt chyba: "Too many flags setting ..."

marek vesely

Let's Encrypt chyba: "Too many flags setting ..."
« kdy: 20. 02. 2016, 18:37:57 »
Ahoj,

zkousim si vygenerovat certifikat pro domenu pomoci letsencrypt a vzdycky to dopadne takto:
Kód: [Vybrat]
root@vps:/opt/letsencrypt# ./letsencrypt-auto --apache -d mojedomena.com -d www.mojedomena.com
Checking for new version...
Requesting root privileges to run letsencrypt...
   /root/.local/share/letsencrypt/bin/letsencrypt --no-self-upgrade --apache -d mojedomena.com -d www.mojedomena.com
Too many flags setting configurators/installers/authenticators 'webroot' -> 'apache'
root@vps:/opt/letsencrypt#
Na netu o teto hlasce moc veci neni. Nasel jsem akorat 2 rady:

1) kompletne letsencrypt preinstalovat - nepomohlo (ani vcetne smazani /root/.local/share/letsencrypt)

2) python musi byt verze minimalne 2.7, coz mam. Dokonce jsem si to i pojistil takto:

Kód: [Vybrat]
sed -i "s|--python python2|--python python2.7|" letsencrypt-auto

Jinak nejak nevim, co hledat. Budu vdecny za tipy co by mohlo byt pricinou, na co se podivat a tak.

Dekuji moc za pripadne rady
« Poslední změna: 21. 02. 2016, 21:44:32 od Petr Krčmář »

fedorac

Re:letsencrypt chyba: "Too many flags setting ..."
« Odpověď #1 kdy: 21. 02. 2016, 16:43:51 »
ja mel asi jine chyby, ale pomohlo mi pustit letsencrypt jen pro vygenerovani certifikatu, zadny apache(asi --certonly ?).
a samozrejme vypnout sluzby(webserver) na portu 80.

marek vesely

Re:Let's Encrypt chyba: "Too many flags setting ..."
« Odpověď #2 kdy: 22. 02. 2016, 22:50:12 »
tohle jsem uz taky zkousel a dopadlo to stejnou chybou, ale diky za radu. Zajimave je, ze mi to na stejnem stroji jeste nedavno slo...

fedorac

« Odpověď #3 kdy: 23. 02. 2016, 09:04:49 »
a samozrejme bez tech dalsich prepinacu v commandline.
proste jsem to vyplnil v interaktivnim rezimu

marek vesely

« Odpověď #4 kdy: 23. 02. 2016, 14:28:34 »
Tak to vypada, ze jsem prave certifikaty vygeneroval (ackoliv se je nepodarilo nainstalovat, ale to ted nevadi). Nevim, kde byla chyba, ale proste jsem vyhledal vsechny soubory obsahujici string "letsencrypt" napric diskem a vse udelal znovu.