Ja som to čítal a pochopil. Ak poznáte riziká platieb kartou cez internet, asi nebudete BFU. Keď nie ste BFU, viete si QR preložiť aj keď používate nokiu 3310.
Rozumiem aj "tetám" z účtarne IINFO. Keď je niekde napísané číslo účtu a variabilný symbol, je tu nejaké riziko, že nejaká platba príde bez toho variabilného symbolu (ak dokážete opak, dám výpoveď a idem pestovať čili papričky do Ekvádoru). Mrdačka s vrátením jednej takej platby môže vyjsť rovnako ako suma, ktorá sa nazbiera naviac keby tam tá možnosť bola. Nehovorím, že tú chybu spravíte zrovna vy. Ale vždy sa nájde jeden (keby jeden...), ktorý to pokašle. Môže nezadať variabilný symbol, môže skopírovať o jeden znak menej... Ak sa pridajú nejaké ďalšie eventuality, o ktorých nemám šajn (prelom účtovných období, prebiehajúci audit a s tým súvisiaci nedostatok času, dovolenka účtovníčky...), jedna takáto platba vám môže narobiť pekné problémy. Viem o tom svoje. Kedysi mi z účtarne chodili maily, aby som zistil, čo by to asi tak mohlo byť za platbu.
K tomu ďalšiemu bodu - defaultne zobrazovať všetky možnosti platby - ja som tú potrebu nemal, paypal som našiel intuitívne, ale nebudem proti.