Tak v Linuxu byste mohl zastavit i prehravac, ktery nema DBus meziksicht. Napriklad kill -19 vlc a video stoji i s celym vlc. Podobne by to melo jit i ve Widlich. Da se to treba naklikat v Process Exploreru od Sysinternals, kde je Suspend/Resume. Process Explorer tusim ma i CLI rozhrani, ve kterem je mozna obsazeno i toto. Process Explorer ma 3,4 MB, coz je celkem male na utilitu s grafickym rozhranim, takze pokud v Resource Kitu nebo nekde jinde neni mala utilita, ktera umi stavet a znovu spoustet procesy, tak by se dal pouzit i ten Process Explorer.
Ted je jen otazka, jestli to v tech Wilich chodi opravdu nebo jen teoreticky. Zkusil jsem zastavit a spustit FreeCommander a on zareagoval vytuhnutim. V Linuxu s tim problemy nemam a bezne stavim treba browsery, kdyz potrebuju CPU na neco jineho nebo aby mi pocitac netopil, kdyz do browseru necumim.
Take bude problem sehnat Process Explorer, protoze to koupil MS a nahradil necim jinym a je otazka, jestli z toho zatim nedokazali udelat pulgigovou obludu s krasnymi animacemi.