@tnr:
Argumenty úplně k ničemu...
1. Reklamy mám na Rootovi zapnuté = tvůj špatný předpoklad.
2. Vzhledem k tomu, že mě weby živí, tak o tom něco vím. O responsivitě, o tom co je nebo není použitelné na jakém mobilním zařízení. Pokud si všimneš, psal jsem:
Vzhledem k tomu, že to na mobilu je nepoužitelné, tak není co ocenit. 
kde vidíš "na mém mobilu", že se to snažíš hodit na můj mobil? Jsem takový zvědavec, že to mám odzkoušené na poměrně slušném vzorku mobilních zařízení ať už fyzických či emulovaných v různých podmínkách (na WiFi, na LTE/3G...) a porovnání vychází samozřejmě s jinými "normálními" weby. Na žádném jiném webu než na těch od Iinfo jsem nezažil to co je možné zažít. Takže argumenty ohledně toho, že nový skin (pro který já osobně jsem byl pro - je možné to vidět v téhle diskuzi - a byl jsem na něj zvědavý) je mj. pro to, aby to bylo přístupné na mobilech/tabletech a vůbec napříč zařízením (viz např. vylízající formulář na 4K) jsou úplně liché.
Jestli mi ale chceš naznačit, že pro Root.cz je potřeba nějaký přístroj vyrobený extra pro tenhle web, tak bych pěkně prosil kontakt, kde se to dá koupit.

A měl by sis přečíst tu diskuzi celou, jak ti doporučuje JardaP. Pochopil bys, že problém nemůže být v mém mobilu. A myslím, že by ses měl přiznat, že jediné co jsi udělal bylo, že jsi zkusil web v mobilu načíst (a pravděpodobně ještě na nějaké WiFi se slušným přístupem do netu), ale ve skutečnosti jsi ho opravdu nepoužíval. Když udělám tohle, tak taky budu mít zdání, že se Root.cz načetl do pár sekund. Problém je v tom, že to tak jen vypadá. Protože když web opravdu používáš jako uživatel, tak se třeba začteš do zpráviček a např.:
- První přeskočíš, protože tě nezajímá, tak to posuneš dál
- Druhá je zajímavá, rychle ji přečteš a posuneš se na třetí
- U třetí sleduješ zajímavou diskuzi, takže ji znáš a chceš přejít rovnou do diskuze a když chceš ťápnout na odkaz do diskuze, tak se ti zprávička ztratí, protože web se ve skutečnosti ještě pořád načítá a posunuje se to různými směry nahoru i dolů. Ty se mezitím snažíš najít svou zprávičku a když se ti to podaří, odskočí ti zase opačným směrem, protože se načetl obrázek zase někde jinde, který způsobil odskok. Opět se snažíš najít zprávičku a když ji najdeš, protože není zřejmé jestli to odskočilo nahoru nebo dolů a s vítězoslavným pohledem si myslíš, že už jsi tuhle podivnou gamesu na webu vyhrál a chceš ťápnout na diskuzi, aby sis přečetl nové příspěvky, tak ti pod prst najede zespod před kus displaye reklama a ty ťápneš na ni. Pokud se ti podaří netrefit reklamu, je vysoká pravděpodobnost, že jsi během toho odskakování trefil něco jiného a ocitl ses někde jinde (jiná zprávička, nějaký článek či nějaká pitomá anketa, kterou jsi už 10x v tomto měsíci zavřel a odmítnul) a řekneš si "ne, to nevzdám" a dáš v prohlížeči "Zpět" a místo toho, aby jsi se ocitl o stránku zpět = byl na úvodu Root.cz, objevíš se na webu, na kterém jsi byl před Rootem. Řekneš si "aha, jsem blbej, ťápnul jsem omylem 2x na Zpět, takže dávám z nabídky webového prohlížeče "Vpřed" s předpokladem, že jsem to přejel a budu tedy na úvodní stránce Root.cz a ejhle, místo toho se ocitnu tam, kde jsem byl špatně před chvílí. Začneš mít podezření, že teď jsi 2x Vpřed nejspíše nedal, tak necháš vyjet historii, abys zjistil, že ti nějaký vychytaný javaskript od vývojářů Root.cz smazal tu stránku z historie, jako by jsi na ni ani nebyl. Zaskřípeš zubama a napíšeš do adresního řádku opět root.cz a raději dostatečně dlouho na posunuté stránce počkáš, až přestane poskakovat, počkáš, až ti vyjedou všechny reklamy, trpělivě je pozavíráš, protože ti jsou úplně fuk, protože jsi se nepřišel koukat na nějaké nabídky produktů pro ženy, obzvlášť když jsi muž, také tě nezajímají nějaké zdravotní vychytávky na beďary, menzes a jiné problémy z Vitalie, provázené fotografiemi, díky kterým se ti po obědě, ze kterého se právě vracíš spouští dávicí reflex, protože jsi se přišel kouknout na Root.cz co je nového a jak pokračuje diskuze, do které jsi se zapojil.
Překonáš všechny tyhle překážky, najdeš si zprávičku, co tě zajímá, ťápneš na diskuzi a ono ti to místo na nové příspěvky najede po chvíli na úvod diskuze, tak začneš rolovat, aby jsi se dostal na příspěvky označené jako nové a když máš štěstí, tak se nestane jedna z možných variant, kdy místo toho, aby byly některé přečtené a nové nepřečtené, jak očekáváš, tak jsou všechny přečtené nebo naopak všechny nepřečtené buď z neznámých příčin nebo kvůli toho, že tě Root.cz z neznámých důvodů rozhodl odhlásit a najel jsi proto na tu stránku se zprávičkou jako anonym. Ale OK, říkám,
že máš štěstí, nenarazil jsi na BOFH, který ti tyhle zábavné věci na webu připravil a roluješ diskuzí, abys našel nové příspěvky, když ti to tam neodskočilo samo. A když najedeš první nový příspěvek tak se zvoláním "Veni vidi vici!" se začteš, přečteš ještě pod ním a najednou ti stránka poskočí, protože se pořád asynchronně načítáš. Zjistíš, že zvolání ohledně vítězství bylo zbytečné a snažíš se najít rozečtenou diskuzi, to se ti podaří, dočteš třetí příspěvek, chceš se posunout na další a místo toho ti web poskočí na první nepřečtený příspěvek, který už jsi přece přečetl, protože stránka se konečně načetla celá. Pomyslíš si cosi nepěkného o matlalovi, co to takhle zbastlil a chceš se posunout níže v diskuzi, kde to máš rozečtené a když se snažíš odrolovat na příslušné místo, vyjede ti pod prst reklama, kterou odklikneš a jsi opět někde jinde. Takže pokorně kapituluješ, řekneš si, že to dočteš na normálním PC a v mobilu jdeš ke konkurenci nebo už nemáš náladu číst.
Přijdeš k desktopovému PC, najedeš si do diskuze zprávičky a musíš nové příspěvky vyhodnocovat ručně po paměti, protože na mobilu už jsi tam byl, takže ačkoli jsi neměl šanci si to přečíst, tak se samozřejmě označily jako přečtené. Takže na čtení Roota na mobilu velmi rychle rezignuješ a občas jen koukneš - raději bez přihlášení - jestli je to pořád takhle blbé a raději se pokusíš napsat zjevné chyby do diskuze, aby je opravili.
Petr Krčmář, kterému to očividně vadí taky to poctivě přidá do seznamu chyb, což je vše co s tím může udělat a tím to skončí.
Mezi tím, co na fóru hlásíš nějaké chyby, na které jsi přišel a údajně jsi jediný komu to dělá (viz např. bug s překrývajícími se reklamami) ap. narazíš na nějakého všeználka např. s nickem tnr, který ti tvrdí, že chyba je ve tvém mobilu, v tobě nebo všude možně jinde, protože on to právě teď během 10 sekund odzkoušel na své Pixel 6 mobilu a jede mu to přece skvěle. Očividně jeho zájmem není přijít s něčím přínosným do diskuze, ale jen se pochlubit se svým mobilem a/nebo prudit ty, kteří tomu problému věnovali výrazně více času nebo s odstraňováním chyb přímo pomáhali a nebo rovnou posílali i úpravy.
A když se takovému chytrákovi snažíš podrobně napsat, že je mimo, tak se ti před odesláním potichu fórum odhlásí a příspěvek se ti ztratí. Ale protože seš v nástrahách na doménách Iinfo zběhlý, udělal sis před odesláním CTRL+A a CTRL+C, takže se jen znovu přihlásíš a příspěvek nakonec odešleš...
VENI VIDI VICI!