Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1230 kdy: 30. 05. 2016, 11:15:10 »
Jo, tomu se rika konzitentni pristup ...

tak nejako, noo..

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1231 kdy: 30. 05. 2016, 11:16:25 »
Heh, máš pocit, že s rychlostí vývoje ve firmě je lepší nápad nechat si napsat vlastní fórum? A že by fungovalo dobře? Proto jsme se před lety v redakcích shodli na tom, že chceme něco hotového a ne nechat si to psát od nuly.

Tak kdyz mate cizi forum a vlastni zpravicky, proc tedy do tech vlastnich zpravicek neimplementujete ficury podle toho, co dela to cizi forum, aby se to chovalo konzistentne? Nebylo by to jaksi logictejsi, nez stejnou funkcionalitu implementovat jinak?

« Odpověď #1232 kdy: 30. 05. 2016, 11:40:29 »
Mimochodem, takovy ubersoftware, jako trebas ... vbulletin ... ma jak cms, tak samo fora a diskuse pod clankama/blogama ... sou samo soucasti toho fora. Nj, ale to stoji $250 ... to si iinfo nemuze dovolit ... ;D.

Tuhle argumentaci jsme zkoušeli asi před osmi lety: vykašlete se na vlastní CMS a pojďme použít něco hotového, do čeho se vývojáři naučí psát pluginy. Tohle nás samozřejmě dávno napadlo, ale my z redakcí nejsme ani ředitelé firmy ani šéfové vývoje. Tohle je debata vedená s úplně špatným člověkem - mně můžete napsat, jaký pěkný článek byste si tu chtěli přečíst.

« Odpověď #1233 kdy: 30. 05. 2016, 11:48:58 »
...
Tuhle argumentaci jsme zkoušeli asi před osmi lety: vykašlete se na vlastní CMS a pojďme použít něco hotového, do čeho se vývojáři naučí psát pluginy. Tohle nás samozřejmě dávno napadlo, ale my z redakcí nejsme ani ředitelé firmy ani šéfové vývoje. Tohle je debata vedená s úplně špatným člověkem - mně můžete napsat, jaký pěkný článek byste si tu chtěli přečíst.

Tak co takhle článek na téma "Antagonistický přístup manažerů a plebsu v IT firmě s důrazem na odborné znalosti obou skupin a jak si z toho nehodit během pár roků mašli."?

Lol Phirae

« Odpověď #1234 kdy: 30. 05. 2016, 12:04:45 »
@Hawran: Tady je asi všechno marný. Právě jsem se dozvěděl, že seznam těch diskusí ve fóru na titulce je generován cronem.  ::)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1235 kdy: 30. 05. 2016, 12:15:49 »
Dnes nam ten Root jede opravdu pekne:

Fatal error: Uncaught exception 'Nette\DI\ServiceCreationException' with message 'Class JobsData needed by MobileJobsBox::__construct() not found. Check type hint and 'use' statements.' in /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Helpers.php:113 Stack trace: #0 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(583): Nette\DI\Helpers::autowireArguments(Object(Nette\Reflection\Method), Array, Object(Nette\DI\ContainerBuilder)) #1 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(462): Nette\DI\ContainerBuilder->formatStatement(Object(Nette\DI\Statement)) #2 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(436): Nette\DI\ContainerBuilder->generateService('22_IMobileJobsB...') #3 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Compiler.php(145): Nette\DI\ContainerBuilder->generateClasses('SystemContainer', 'Nette\\DI\\Contai...') #4 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Compiler.php(97): Nette\DI\Compiler->generateCode('SystemContainer', 'Nette\\DI\\Contai...') #5 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerFactory.php(78 in /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php on line 439

Lol Phirae

« Odpověď #1236 kdy: 30. 05. 2016, 12:22:59 »

Tak já jsem už zahlédl i "It works!" defaultní stránku lighttpd z Debianu.  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1237 kdy: 30. 05. 2016, 12:30:04 »

Tak já jsem už zahlédl i "It works!" defaultní stránku lighttpd z Debianu.  ;D

No vzdyt to bylo dobre, ne? Fungovalo to? No fungovalo! Tak si nestezuj.

« Odpověď #1238 kdy: 30. 05. 2016, 12:47:38 »
@Hawran: Tady je asi všechno marný. Právě jsem se dozvěděl, že seznam těch diskusí ve fóru na titulce je generován cronem.  ::)
:o  :o  :o

Tak proto už není možné, aby se po kliknutí na "Více témat" ten seznam jen zvětšil (jak to - tak nějak očekávatelněji a rozumněji - fungovalo před tím), ale místo toho se otevře ten seznam s těma humpoláckáma ikonama, takže ty "o něco starší" témata (kvůli kterým se na to "více témat" klikalo) stejně neuvidím.
Je to prostě úžasné.

Lol Phirae

« Odpověď #1239 kdy: 30. 05. 2016, 13:18:18 »
Je to prostě úžasné.

To víš. Vono sice každý fórum, co jsem viděl, má standardní funkci na vypsání volitelného počtu nejnovějších diskusí/naposled aktualizovaných diskusí, ale to holt není asi dostatečně cool a respoňzývňý na zabudování do aktuálního superdesignu.  ::)

j

« Odpověď #1240 kdy: 30. 05. 2016, 13:38:44 »
Jo a zminenej vbulletin dokonce umi takovy hitech, ze si kazdej jeden user muze vybrat, jestli to posty bude hazet pod sebe podle casu, nebo odsazovat podle reakci, a u kazdyho postu samo muzes mit odkaz, na jakej post je to reakce ... mno ale je to napsany v hnusnym php, to neni pro root dost khull. Samo, naprosto vpohode to umi implementova libovolny mnoztvi vzhledu.

Jenze kdyby do toho mistni borec nadratoval mistni reklamu, tak se to rozpadne stejne ...

Nejvetsi gol je to, ze podobnych hotovych a predevsim funkcnich veci najdes desitky, spis stovky. A kdyz uz sme na rootu, kdyby to pojali jako opensource, tak jim to tu nejspis nekdo do funkcniho stavu opravi behem vikendovyho odpoledne ... (ale nejdriv by bylo treba zlamat ruce tomu, co se v tom rejpe).

« Odpověď #1241 kdy: 30. 05. 2016, 13:46:45 »
...... mno ale je to napsany v hnusnym php, to neni pro root dost khull. ...

Fatal error: Uncaught exception 'Nette\DI\ServiceCreationException' with message 'Class JobsData needed by MobileJobsBox::__construct() not found. Check type hint and 'use' statements.' in /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Helpers.php:113 Stack trace: #0 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(583): Nette\DI\Helpers::autowireArguments(Object(Nette\Reflection\Method), Array, Object(Nette\DI\ContainerBuilder)) #1 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(462): Nette\DI\ContainerBuilder->formatStatement(Object(Nette\DI\Statement)) #2 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php(436): Nette\DI\ContainerBuilder->generateService('22_IMobileJobsB...') #3 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Compiler.php(145): Nette\DI\ContainerBuilder->generateClasses('SystemContainer', 'Nette\\DI\\Contai...') #4 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/Compiler.php(97): Nette\DI\Compiler->generateCode('SystemContainer', 'Nette\\DI\\Contai...') #5 /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerFactory.php(78 in /www/virtual/root/php-libs/Nette/DI/ContainerBuilder.php on line 439

;D  ;D  ;D

noef

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1242 kdy: 30. 05. 2016, 13:57:00 »

Tak proto už není možné, aby se po kliknutí na "Více témat" ten seznam jen zvětšil (jak to - tak nějak očekávatelněji a rozumněji - fungovalo před tím), ale místo toho se otevře ten seznam s těma humpoláckáma ikonama, takže ty "o něco starší" témata (kvůli kterým se na to "více témat" klikalo) stejně neuvidím.
Je to prostě úžasné.

To ale nutne nevylucuje moznost exportovat vice polozek a zobrazit mene (at uz pomoci PHP na BE, nebo JS na FE)...

Jinak, kdyby byl zajem (tj. ze by to pouzival/zkusil i vice nez jeden clovek), tak se muzu pokusit splacat user script (radeji zduraznim, ze jde o JavaScript :))), kterej bude tahat tu stranku se seznamem novych prispevku na foru (z forum.root.cz), preparsuje to a zaintegruje to do uvodni stranky.

« Odpověď #1243 kdy: 30. 05. 2016, 14:04:25 »

Je to prostě úžasné.

To ale nutne nevylucuje moznost exportovat vice polozek a zobrazit mene (at uz pomoci PHP na BE, nebo JS na FE)...

Jinak, kdyby byl zajem (tj. ze by to pouzival/zkusil i vice nez jeden clovek), tak se muzu pokusit splacat user script (radeji zduraznim, ze jde o JavaScript :))), kterej bude tahat tu stranku se seznamem novych prispevku na foru (z forum.root.cz), preparsuje to a zaintegruje to do uvodni stranky.

Prosím, kvůli mně nic nedělej, určitě máš na práci něco lepšího/důležitějšího/užitečnějšího.
Tady je za to někdo placený a když to prostě není v plánu (ať už se za tím skrývá cokoli), tak to není v plánu a na TODO listu jsou určitě onačejší vychytávky...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1244 kdy: 30. 05. 2016, 14:09:59 »
No, oni by ten skript stejne do tydne rozbili nejakym updatem. Staci se podivat, jak dopadly alternativni styly.