moment, ty se ted, pote, co tu hodis nejakych deset nesmyslnych postu, ptas, zda se bavime o necem jinem nez pohodlnem cteni? cekni realitu, hele, delej to casto..
ja rozhodne ne; ty mi prijdes jak nekdo z Marsu, kdo masivne whitewashuje neuargumentovatelnej skrinshot, kterej je dusledkem toho, ze se jim to blbe chove zrovna v tyhle orientaci (asi kvuli trvani na pevne sirce toho sloupce s reklamama)
vic lidi jako ty, kteri umi tunami textu zduvodnit, proc se ma odtokovy kanal stavet do kopce!
sorry, ale pokud pokladas 580 pixelu sirokej sloupec s textem o max 60-65 znacich na radek na displeji, ktery umi pohodlne zobrazit libovolne naformatovanou celou A4, za ok, pak tvoje oci, tvoje poucky a tvoje rady pro me neznamenaji vubec nic..
proc uz sakra nekdo nevydelava na specialnich 20:6 displejich o uhlopricce 12" urcenych ke cteni tech "typograficky nejergonomictejsich" dokumentu.., vsak te me sedmnactce by stacilo odriznout na kazde strane 222 zbytecnych pixelu a razem mam puristicke zobrazovadlo, ktere ani neumoznuje zobrazovat nic, co neni koser!
Pivot.
Ale jinak - uvazujme bezny text (ne kod, poezii, vzorce...). Je dulezitejsi
- rychlost a pohodlnost cteni
- vyuziti celeho prostoru, co mas?
pokud b), tak si bez stezovat vsude tam, kde konstruuji zrcadlo trebas takhle: http://home.pf.jcu.cz/~edpo/pravidla/zrcadlo.gif
Ale ono je to v jadru jedno. Pokud ti vyhovuje pizza z knedliku, uvar si pizzu z knedliku. Nastroje jsi na to dostal, co s nimi udelas na svem pocitaci je na tobe.