Nový Root již dnes?

voltaren

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #75 kdy: 27. 01. 2016, 17:01:11 »
Super. Ďalší web, ktorý u mňa skončil (odstraňujem záložku).  :)

ByCzech

« Odpověď #76 kdy: 27. 01. 2016, 17:25:10 »
Však se to v následujících 10 letech vyladí :-)

Po 10 letech budeme připomínkovat nový beta design :D

ByCzech

« Odpověď #77 kdy: 27. 01. 2016, 17:29:11 »
Živě mělo nový design výrazně dříve... :-D
Pokud tim "vyrazne drive" myslis 1 den tak pak ano. Ale jinak zive to ma od vcera ci dnes.

Divné, design co má živě mají podle mě už dost dlouho...
dost dlouho to meli jako betu.

Kterou ale měli zapnutou jako výchozí pokud to člověk explicitně neodmítl.

foldy

« Odpověď #78 kdy: 27. 01. 2016, 17:29:52 »
Tak na starší stroje se asi nemyslelo.. CPU 100% než přescroluju hlavní stránku trvá to 20 vteřin. Testoval to někdo pro starší stroje ? Mě to teda běží hrozně
a toho JS je docela hodně.. FF 38.5, Slackware 14.1 PentiumM 1.5 GHz. Ani ides.cz se mi tak neseká :D
Je nějaký odlehčený root.cz ? Naštěstí to běží v konzoli v prohlížeči links ok. Za to dávám +1, takže na root už jen z konzole :)

ByCzech

« Odpověď #79 kdy: 27. 01. 2016, 17:36:34 »
Tak na starší stroje se asi nemyslelo.. CPU 100% než přescroluju hlavní stránku trvá to 20 vteřin. Testoval to někdo pro starší stroje ? Mě to teda běží hrozně
a toho JS je docela hodně.. FF 38.5, Slackware 14.1 PentiumM 1.5 GHz. Ani ides.cz se mi tak neseká :D
Je nějaký odlehčený root.cz ? Naštěstí to běží v konzoli v prohlížeči links ok. Za to dávám +1, takže na root už jen z konzole :)

Pentium M není starší stroj, ale pravěký. 15 let starý notes co jsem dostal v prosinci a dal jsem si ho do kupy bez potíží ;)

foldy

« Odpověď #80 kdy: 27. 01. 2016, 17:39:31 »

Pentium M není starší stroj, ale pravěký. 15 let starý notes co jsem dostal v prosinci a dal jsem si ho do kupy bez potíží ;)
Já to mám právě jako hlavní stroj pro práci už od 2001 a zatím stačíplánuju ho vyřadit až 2020-2022, to už dojde životnost baterce. S těmi weby ale začínám být stále větší problém, naštěstí nový root běží v links v konzoli krásně.

Kit

« Odpověď #81 kdy: 27. 01. 2016, 17:49:42 »
V Lynxu to běhá velice svižně, takže v tom nevidím problém.

BTW: Tuto odpověď píši z Lynxu

foldy

Re:Novy Root jiz dnes?
« Odpověď #82 kdy: 27. 01. 2016, 17:55:25 »
V Lynxu to beha velice svizne, takze v tom nevidim problem.

BTW: Tuto odpoved pisi z Lynxu
Me prave v lynx nebezi diakritika na root.cz a links ji nahrazuje znaky bez diakritiky, tak se to lepe cte. :) Taky to posilam z linksu... lepsi nez kdyz se mi to seka a vetrak bezi naplno.

ByCzech

« Odpověď #83 kdy: 27. 01. 2016, 18:03:31 »

Me prave v lynx nebezi diakritika na root.cz a links ji nahrazuje znaky bez diakritiky, tak se to lepe cte. :) Taky to posilam z linksu... lepsi nez kdyz se mi to seka a vetrak bezi naplno.

Tak jsem si to schválně zkusil... A Lynx v terminálu jede s diaktitikou normálně.

Ale co mě překvapilo, tak to neupozorňuje na EU sušenky :D...

Kit

« Odpověď #84 kdy: 27. 01. 2016, 18:07:25 »

Mně v Lynxu běhá diakritika Roota naprosto bez problémů. Možná máš jen špatně nastavený terminál.

BTW: Větráky ani jiné pohyblivé součástky nemám. Pasivní chlazení a k tomu SSD je prostě boží.

ByCzech

« Odpověď #85 kdy: 27. 01. 2016, 18:09:55 »

Mně v Lynxu běhá diakritika Roota naprosto bez problémů. Možná máš jen špatně nastavený terminál.

BTW: Větráky ani jiné pohyblivé součástky nemám. Pasivní chlazení a k tomu SSD je prostě boží.

To už máš ty panty od displaye tak zarezlé, že s nimi nepohneš? :D :D :D

ByCzech

« Odpověď #86 kdy: 27. 01. 2016, 18:12:11 »

A links jsem teda zkusil teď taky, ale bez diakritiky se mi to teda čte výrazně hůře :D

foldy

« Odpověď #87 kdy: 27. 01. 2016, 18:14:37 »

Mne v Lynxu beha diakritika Roota naprosto bez problemu. Mozna mas jen spatne nastaveny terminal.

BTW: Vetraky ani jine pohyblive soucastky nemam. Pasivni chlazeni a k tomu SSD je proste bozi.
Locale mam prave nastavene LANG=cs_CZ.UTF8 LC_CTYPE="cs_CZ.UTF8" a terminal taky full utf zkusim si s tim pohrat. Nj. SSD, to bych taky musel mit sata slot :D to jaksi na mem stroji neni... je to star IBM R40.

Kit

« Odpověď #88 kdy: 27. 01. 2016, 18:30:35 »
Locale mam prave nastavene LANG=cs_CZ.UTF8 LC_CTYPE="cs_CZ.UTF8" a terminal taky full utf zkusim si s tim pohrat. Nj. SSD, to bych taky musel mit sata slot :D to jaksi na mem stroji neni... je to star IBM R40.

LANG="cs_CZ.UTF-8" - možná je v tom ten rozdíl.

Mám netbook Asus, v něm je SSD integrován od výroby.

Nobody

« Odpověď #89 kdy: 27. 01. 2016, 18:34:48 »
U mne to vypada tak: http://postimg.org/image/gjulhspol/

Jiste, moje FF je ponekud obstarozni, ale jestli teda hnusnej root, kam nemusim chodit, nebo hnusna nova FF uplne vsude, tak to teda radsi ten hnusnej root, kam nebudu chodit. Ale bez obav, odchod nezpusobi vypadek prijmu z reklamy a smirovani, nebot jsem zavily adblocker (adblockem to neni btw; naopak, kdyz blocknu i CSS, je to dokonce malicko lepsi).