Nastavení Apache2

pistelak

Re:Nastavení Apache2
« Odpověď #15 kdy: 22. 01. 2016, 22:36:26 »
Dobry večer. Celý den se trápím s nastavením Apache2. Jde o to, že výchozí konfigurace funguje, já bych ale potřeboval změnit výchozí DocumentRoot z výchozího nastavení /var/www/html do /home/karel/Documents/www. Tady ale narazím při změně konfigurace a restartu Apache na Forbidden. Neporadil by mi prosím někdo, co dělám špatně ? Děkuji K.

Za litr ti to nastavim.

Docela ti preju, aby to tazatel vzal za ten litr, to by byl nejlepsi kseft tveho zivota :-)

Radeji dojim chytraky ;-)

#

« Odpověď #16 kdy: 22. 01. 2016, 23:28:34 »
A já hlupák jsem si myslel, že od toho fóra jsou, že ti co něco nechápou, jim co se narodili s IQ > 300 jim poradí...
Clovek s IQ nad 300 bude majoritou povazovan za vystredniho tedy debila, tim padem zrejme spravne nechapes odpovedi :)

« Odpověď #17 kdy: 23. 01. 2016, 09:25:28 »
Keď som svojho času začal prechádzať z windows na linux, oprávnenia fakt neboli prvá vec, ktorú by som si detailne študoval. Išiel som krok po kroku - čo bolo treba, to som si vygooglil. Samozrejme, že som sa časom musel naučiť, ale začínať tým, to by bola fakt nuda.
Vždyť tazatel také nemusí začínat studiem souborových oprávnění. Ale když to nezná a nechce znát, pak ať ve vlastním zájmu nepřesměrovává v Apachi DocumentRoot.