Let's encrypt na VPS (OpenVZ)

Re:Let's encrypt na VPS (OpenVZ)
« Odpověď #15 kdy: 13. 01. 2016, 18:54:42 »
Dál jsem již nepostoupil ať dělám co dělám.
Už včera jsem ti psal, že máš zjistit, co dělá a jaké parametry dostává funkce update_runtime_variables, a jestli tam někde není zjevně chyba (dokonce to schválně vyhodí výjimku, takže se asi nepodařilo splnit něco, co je ve zdrojáku explicitně ošetřené).

Až tak moc tomu nerozumim python moc neovládám učim se jen C# v xaml (Visual Studio)

Byl bych rád za pomoc třeba přes teamviwer nebo tak. Skype jsem již psal na sebe

« Odpověď #16 kdy: 13. 01. 2016, 19:03:51 »
A Debian se samozřejmě aktualizovat dá, je to popsáno v dokumentaci.
Opravdu to v kontejneru funguje? Mozna je na tom Debian nejak lepe, ale Ubuntu mi nikdy dist-upgrade neproslo (pravda, tehdy jsem to jako zacatecnik zkousel na jinym hostingu, ale taky OpenVZ)...
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Jenda

« Odpověď #17 kdy: 13. 01. 2016, 19:09:08 »
Debiany jsem v OpenVZ upgradoval z verze 6 na verzi 7 a to bylo úplně v pohodě. Při upgrade na verzi 8 by možná mohl být problém se systemd, který bude vyžadovat nějaké funkce kernelu, ale čekal bych, že to hosting už bude mít pořešené, případně se dá systemd nepoužívat (http://without-systemd.org/wiki/index.php/How_to_remove_systemd_from_a_Debian_jessie/sid_installation).

Ubuntu jsem upgradoval pomocí do_release_upgrade (efektivně to dělá skoro totéž co dist-upgrade) mnohokrát na skutečném železe a tam to taky bylo v pohodě. Nemyslím, že by se v kontejneru mělo něco navíc pokazit - naopak, člověk neřeší bootování.

« Odpověď #18 kdy: 13. 01. 2016, 20:02:37 »
Opravdu to v kontejneru funguje? Mozna je na tom Debian nejak lepe, ale Ubuntu mi nikdy dist-upgrade neproslo...

Ano, normálně jsem aktualizoval. Ale nemám s OpenVZ zkušenost jinde než na vpsFree.cz, kde je jádro z RHEL, které je hodně vytuněné a má spoustu patchů z novějších verzí, takže pod ním systemd normálně funguje.

Petr

« Odpověď #19 kdy: 13. 01. 2016, 23:02:03 »
Ahoj, mě Let's encrypt normálně frčí na Debianu 7. Jsi přihlášen jako root?

sh

« Odpověď #20 kdy: 14. 01. 2016, 07:29:38 »
Shameless promo... Pokud používáte docker, zkuste https://github.com/analogic/lemanager - máte to i s web managementem a emailovejma oznámeníma o obnově/chybě. Anebo jestli programujete v PHP tak si logiku můžete naprogramovat sám téměř bez závislostí https://github.com/analogic/lescript ...

« Odpověď #21 kdy: 14. 01. 2016, 16:28:06 »
DObrý den,
přidejte si mě na

Citace

Jméno:
Citace
Peterek シ Acers

Rád bych to již dnes vyřešil.

Tedy Vás žádám kdo mě s tím poradí případně vyřeší.

Děkuji moc i za zkoušku mě pomoc.

« Odpověď #22 kdy: 14. 01. 2016, 17:39:01 »
Dobrý den,

již jsem to rozjel děkuji především Jendovi :)

ET

« Odpověď #23 kdy: 14. 01. 2016, 20:18:24 »
a napises nam to sladke tajemstvi v cem to bylo? treba to nekomu pomuze...

« Odpověď #24 kdy: 15. 01. 2016, 22:18:49 »
Byla chyba v python knihovnách (přeinstaloval jsem celý python :) )