No, po pravdě, moc si nepokecáme. Ty teď na týden, co jsem tak zjistil a po vypnutí všech PC s open source si nepokecáme už vůbec...
To magický tlačítko mám doma. Někdy se stav, uvařím Ti i kafe. Ale budu ho teda mít z open source (už jsem tu flašku s kafem otevřel). A vodu z kohoutku taky nepůjde použít, protože kohoutek se taky musí otevřít aby tekla a tim pádem je to taky open source. Vlastně je původně z řeky a ta je taky zdarma dostupná všem lidem. No, vlastně ten vypínač na open source jsem koupil v krámu, kam taky může přijít kdokoliv a taky tam mají otevřeno...
Sakra, když nad tim tak přemejšlim, ani se nedivim, že je Ti z open source blbě, když je všude kolem. Človek němůže ani jít na nákup do closed source, protože tam ho nepustí a do open nemůže, protože tam nechce... Fakt, ani se nedivim, že chceš do pavilonu 33 nebo pavilonu 5, nebo kam vůbec. Tam budeš closed a budeš tam moct spokojeně žít od zbytku lidí, kteří chtějí zůstat open.
Vlastně i ten ban by Ti měl dělat radost, teď to tu je pro Tebe closed (a i Ty jsi tím pádem pro lidi tady closed). Ale je mi divný, že jsi sem doteď psal, když to bylo open...