Mam tri poziadavky a to rychlost, serioznost a dostupnost. Co sa tyka rychlosti, tak ide hlavne o odozvu weboveho prostredia a upload. Moje skusenosti su zatial velmi zle, rychlost uploadu bola zatial vzdy velmi pomala a to nebol limit zo strany ISP. Aj ked rychlost ma zaujima iba na zaciatku, ked tam budem uploadovat data, inkrementy dat budu male a sporadicke. Taktiez odozva weboveho rozhrania a pripadne desktopoveho klienta je dolezita. Napr. Onedrive je pre mna sklamanie a to som mal platenu variantu, ktoru som este v den objednavky zrusil. Serioznost znamena, ze napriklad neverim Dotcomovi s jeho projektom MEGA, presnejsie sa bojim, ze mu to zrusia. Microsoft uz dlhsi cas robi divne vyhlasenia a to nemyslim len to jedno z poslednych ohladom kapacity Onedrive. Serioznost je pre mna tiez dolezita, napr. ze sa rapidne a takmer zo dna na den nezmenia podmienky pouzivania (najma financne). Uvazoval som aj nad napr. WEDOS a pripadne vlastny VPS, ale tu sa obavam o dostupnost. Cenovo to urcite vyjde drahsie ako napr. Google Drive. Sifrovanie nepotrebujem, ale automaticke zalohovanie urcite. Lokalne riesenie, to jest nieco ako domaci SAN nehladam, potrebujem ulozit kopiu dat geograficky mimo sucasneho umiestnenia.