File sharing - zdielanie suborov

kk

Re:File sharing - zdielanie suborov
« Odpověď #15 kdy: 10. 12. 2015, 16:02:17 »
nejlepší a mejjednodušší na nastavování je nfs

kk

« Odpověď #16 kdy: 10. 12. 2015, 16:47:41 »
omlouvam se za mystifikaci, nevsim jsem si ze data chete sdilet pres internet.
nfs se na prenos souboru pomoci internetu nehodi, k tomuto ucelu jsem si zridil vps a mam tam data nasdilene pres protokol webdav (pouzivam sabredav + nginx)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 10. 12. 2015, 17:07:56 »
Prijimam dalsie navrhy na prenos suboru z "A"Linux do "B"Linux, odolne voci padaniu internetu a podobne :)

Kabelovy prenos. Soubory nahrajete na externi disk, ten strcite do kabely a autem odvezete k duhemu stroji. Prezije i jaderny utok, pokud mate ten externi disk v dukladne stinici krabici a auto dostatecne stare, aby neobsahovalo elektroniku. Tez je dulezite zajistit preziti ridice.

Medo

« Odpověď #18 kdy: 10. 12. 2015, 20:49:11 »
aj ked v dnesnej dobe p2p neverim, ze nieje nieje program ktory by dokazal prepokirovat zopar vacsich suborov cez siet a mal by problem s obcas padajucou linkou...
Tebe sa nechce velmi citat pomedzi riadky, ze ? Pozri si este raz moj prispevok ...
Mam skusenost pod Win, a chodi to dobre. Predpokladam, ze Linux klienta nezmrsili.

« Odpověď #19 kdy: 10. 12. 2015, 21:03:05 »
No já nevím, ale mi to takto pořád funguje  a to jak v Linuxu, tak na Macu... Namapuji si co chci kam chci.
Mozna pouzivas systemy ktere tezi z toho, ze maji maly podil na trhu a ten klient nevychazi tak casto(popisoval jsem stav na widlich)? Nevim.
Je mozne, ze jsem v tom novem klientu prehledl, ale kazdopadne to upgradem dodrbalo ty sdilene slozky.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

TKL

« Odpověď #20 kdy: 11. 12. 2015, 10:08:32 »
No já nevím, ale mi to takto pořád funguje  a to jak v Linuxu, tak na Macu... Namapuji si co chci kam chci.
Mozna pouzivas systemy ktere tezi z toho, ze maji maly podil na trhu a ten klient nevychazi tak casto(popisoval jsem stav na widlich)? Nevim.
Je mozne, ze jsem v tom novem klientu prehledl, ale kazdopadne to upgradem dodrbalo ty sdilene slozky.

Na můj vkus vychází až moc často :-) Aktuální lin/mac verzi mám 2.1.0. V pondělí se podívám u kolegy co to má na notebooku s W7, ale předpokládám, že kdyby se mu něco pokazilo, tak by mi už dávno volal.

« Odpověď #21 kdy: 11. 12. 2015, 14:55:42 »
TKL: no tam zalezi jak moc "advanced" to pouziva. ja chapu, ze ten problem ktery mi vznikl se netyka ani 1% uzivatelu, ale sakra ja si kvuli tehle klicove vlastnosti OC poridil.
Děkuji za možnost editace příspěvku.