... překvapivě třeba na Vitalii chodí přes ten kolotoč nejvíc lidí z Roota.
Ne, to není reklama, ale self promo. Asi jako televize nedostává peníze, když vysílá upoutávku na vlastní pořad, který poběží večer. Ale vodí to návštěvníky a překvapivě třeba na Vitalii chodí přes ten kolotoč nejvíc lidí z Roota.
"novinařiny" z dílny IInfo, tak pupínkový portál Vitalia je výtečným zdrojem. Jestli jste to dodnes netušili, tak popcorn "může rovněž aktivovat mozkové proteiny misfold do spojené formy Alzheimerovy choroby, známé jako beta-amyloid."Kokodák intelligence.
...mno pak bych doporucil hawranovi kolotoc bloknout - roota tim nepolozi chapu, ze vadi reklama nahore na strance, ale ten kolotoc uplne dole IMHO fakt neprekazi
Citace: ET 16. 09. 2015, 10:52:26...mno pak bych doporucil hawranovi kolotoc bloknout - roota tim nepolozi chapu, ze vadi reklama nahore na strance, ale ten kolotoc uplne dole IMHO fakt neprekaziTo jsi zřejmě ještě neviděl ten footer kolotoč v novým dyzajnu ...
Citace: hawran diskuse 16. 09. 2015, 12:06:40Citace: ET 16. 09. 2015, 10:52:26...mno pak bych doporucil hawranovi kolotoc bloknout - roota tim nepolozi chapu, ze vadi reklama nahore na strance, ale ten kolotoc uplne dole IMHO fakt neprekaziTo jsi zřejmě ještě neviděl ten footer kolotoč v novým dyzajnu ...mno videl jsem nejake ukazky noveho roota a chtelo se mi..., ale kolotoc jsem nevidel, mas pravdu ...