OCL, čtyřvrstvá architektura, UML profily - WTF?

dustin

Re:OCL, čtyřvrstvá architektura, UML profily - WTF?
« Odpověď #15 kdy: 11. 08. 2015, 10:56:10 »
Vidím to podobně. Na druhou stranu jeden dotaz na googlu by to vyřešil.

Makovec nereg

« Odpověď #16 kdy: 11. 08. 2015, 10:57:25 »
Teda tady je to zase sbírka asociálních exotů. Tazatel se potřebuje naučit nějakou blbost na státnice a jediné co potřebuje, je sehnat k tomu nějaké materiály. Opravdu od vás nepotřebuje vědět, že má se školou seknout pár dní před státnicema, není nutné snažit se z něho udělat blbce a dokazovat si, že jsou ty školy k ničemu a jak jste dobře udělali, že jste na ně nešli.

Blbce ze sebe primárně dělá sám:

to je na pi* materiál, zásadně se nebifluju něco, co nevím k čemu je a kde bych to použil.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 11. 08. 2015, 19:11:39 »
Čtyřvrstvá architektura, rozšiřování jazyka UML pomocí profilů (stereotypy a značené hodnoty).
OCL – vlastnosti, použití – invarianty, pre/postcondition, derivované atributy, dotazovací funkce, iniciální hodnoty.

Jestli jsi z VŠB, tak tyhle matroše asi budeš znát, koluje to tu "po celé generace". Ale něco se z nich vyčíst dá.

http://ulozto.cz/xQXjDPiW/uml-ocl-zip

Ostatní: pokud jsou v těch materiálech chyby, tak mi to prosím sdělte, rád to opravím a předám zpět do oběhu. Ale komentářů na téma jaké to jsou kokotiny nebo pyčoviny se prosím zdržte, udělal jsem si na to názor sám hned 2x - poprvé, když jsem se to učil zkoušku a podruhé když jsem se to učil na státnice. Můj názor se možná nebude shodovat s vaším a nepřesvědčíte mě o opaku.

Inkvizitor

« Odpověď #18 kdy: 12. 08. 2015, 09:15:30 »
Blbce ze sebe primárně dělá sám:

Velmi mírně a zdvořile řečeno.