Pokud potřebuješ bílou klávesnici proto, abys ji potmě našel, když se v noci vrátíš nalitý z lokálu, nemáme se moc o čem bavit.
…a Linquerin chtěl cpát redukce z DIN do PS/2 do USB. To na 99 % nebude fungovat.
Tak na hledani klavesnice potme je potreba klavesnice fluorescencni. Jinak ja take nesnasim cerne klavesnice. Nadelam na nich nekolikrat vic preklepu, nez na svetle. Z tohoto duvodu a take proto, ze vsechny dnesni klavesnice jsou strasne sracky, se drzim sve stare Olivettky, dokud funi. Uz jsem i skousel koupit novou, kdyz mi na Olivetty zacali blbnout klavesy a dopadlo to tak, ze jsem na blesaku sehnal "novou" Olivettku a tu novou klavesnici strcil pod skrin jako rezervni. Dnesni klavesnice jsou asi navrhovane pro Americke bagouny, co maji na kazdem prstu ctvrt kila sadla, ale ja se s klavesnici nehodlam prat.
A s redukci by to fungovat melo, jen clovek nesmi pouzit prvni kram, co ma z jedne strany USB a z druhe PS/2, ale musi se sehnat aktivni redukce. Tim se zaroven otvira moznost jit nakupovat klavesnice do elektrosrotu, kde by se mohla najit nejaka z doby, kdy jeste delali klavesnice pro lidi, protoze v obchodech takove uz nemaji.