cau,
za prve bych se nenechal zmast nekteryma zdejsima reakcema... moc nechapu miru zapsknuti.. ale budiz, kazdy ma svate pravo na svuj nazor..
za druhe - WN ma v Praze vicemene dve oddelene rekneme sub-firmy(ikdyz pravne patri pod jednu), jedna cast se zabira ciste ceskym businessem, dela jen sve ceske zakazniky, je uplne oddelena od te druhe, ktera se soustredi na starani se o infrastrukturu wincornixdorf international (tj interni infra cele firmy, vsech pobocek po celem svete..), o jeji mezinarodni zakazniky (hlavne z oblasti bankovnictvi, retail, atd..), tj interni zakaznik + klasicky outsourcing k tomu..
kdyz udelam kratke shrnuti - ceska cast - mnohem mensi platy, skoro ciste ceske prostredi, clovek si asi moc nesahne na nic poradneho, na druhou stranu neni to tak korporatni zalezitost a i to muze byt pro nekoho zajimavy typ prace..., ta mezinarodni cast je naopak vice enterprise, denne styk s AJ, momentalne hodne roste a rozsiruje se, pomerne lepsi platy, moznosti vycestovat, moznost skoleni, prilezitost sahnout si na zajimave veci a neco noveho se naucit, ale je to zase klasicky typ korporace, takze obcas nutna davka byrokracie...
suma sumarum - ja bych to nezavrhoval a byt tebou minimalne zkusil pohovor... za to nic nedas
urcite bych to nevidel tak cerne jako zde pisou nekteri tady...
aplikacnich tymu tam je nekolik, takze tezko rict, jaka presne bude napl prace... ale na to se muzes a mas sanci zeptat na pohovoru
ono vzdy zalezi do jakeho tymu by jsi sel a co by jsi delal, jaky by tam byk kolektiv atakdale.. znam v te firme spoustu spokojenych lidi.. proto bych to, pokud muzu poradit, jak jsem psal vyse alespon zkusil a udelal si vlastni obrazek...
tak ci tak hodne stesti!