Prodám herní PC s roční zárukou

pavels

Re:Prodám herní PC s roční zárukou
« Odpověď #15 kdy: 07. 04. 2015, 15:26:55 »
Vlakno by se mohlo klidne jmenovat "prodam workstation s rocni zarukou", tak co z nej dela herni PC?

« Odpověď #16 kdy: 07. 04. 2015, 15:46:19 »
Vlakno by se mohlo klidne jmenovat "prodam workstation s rocni zarukou", tak co z nej dela herni PC?

Jedina vec, co to ma spolecneho s workstation je CPU. To je osazene v jinak totalne spotrebkove sestave a nic ji neprinese (pocitam, ze duvod byla jenom snaha usetrit par stovek, protoze nekdy slo tyhle xeony dostat celkem levne. Prakticky prinos je 0.).

« Odpověď #17 kdy: 07. 04. 2015, 22:44:29 »
Myslíte, že by někdo mohl mít zájem? ;)

jehovista

« Odpověď #18 kdy: 07. 04. 2015, 23:00:43 »
Mam prakticky to same(jina deska a i5 4690 misto xeonu) a myslim, ze nijak moc pres 20 jsem do toho nenarval. Pocitat to ted nechci, ale jeslti nesly ceny nejak hodne nahoru, tak je to proste moc.

jehovista

« Odpověď #19 kdy: 07. 04. 2015, 23:09:36 »
Mam prakticky to same(jina deska a i5 4690 misto xeonu) a myslim, ze nijak moc pres 20 jsem do toho nenarval. Pocitat to ted nechci, ale jeslti nesly ceny nejak hodne nahoru, tak je to proste moc.
Tak mi to nedalo a nasel jsem stary objednavky a fakt to slo celkem drsne nahoru. CPU co jsem pred rokem kupoval za 5.5 je dneska za 7.5. Podobne i skrin a dalsi veci. Je to celkem smutne, ze pred rokem se dal za stejne penize(resp. pocet korun) koupit vykonnejsi stroj, nez dnes.

dTTb

« Odpověď #20 kdy: 08. 04. 2015, 03:57:31 »
Tak mi to nedalo a nasel jsem stary objednavky a fakt to slo celkem drsne nahoru. CPU co jsem pred rokem kupoval za 5.5 je dneska za 7.5. Podobne i skrin a dalsi veci. Je to celkem smutne, ze pred rokem se dal za stejne penize(resp. pocet korun) koupit vykonnejsi stroj, nez dnes.

ČNB <3

rr

« Odpověď #21 kdy: 08. 04. 2015, 10:02:36 »
ČNB to přeci dělá pro nás, chce abychom jsme se měli my občané lépe.!

« Odpověď #22 kdy: 08. 04. 2015, 12:34:56 »
Bejt tebou prodám po dílech na aukru a nebo na bazosi celek. Když jsem si to sestavil na tsbohemia tak podobná konfigurace vyšla na 27K nová s tříletou zárukou ... tak že slevuješ něco přez dvacet procent, no možná to neni dostatečná sleva na starej comp.

Ono tvůj problém je, že jen málo lidí bude mít zájem o tu předraženou bednu - většině lidí stačí skřín za litráka a ty dva ušetřený šoupnou do grafiky (nebo něčeho co potřebují víc) protože reálně pod stolem to neni vzhledově takovej rozdíl a na grafice to znát bude.
To samé disky. Asi ano, ale pro většinu lidí je konfigurace 250ssd s 2T plotnovým trochu předražená. Jako ano, jsou tací, ale myslim že lidí co doma skladují 2T bez zálohy tedy něco nepotřebného ubývá a lidi co to maji na práci potřebují raid a moc jich neni.
To samé to cpu, ano někdo ho potřebuje, ale reálně většina lidí vystačí s i3 bo i5. Ta i5 dá podobný výkon.
To samé deska, zase asi ano, ale spostě lidí stačí levnější ... .

Tak že neříkám, že neprodáš a nenajdeš blázna. Jen je třeba zvážit víc věcí protože tvoje konfigurace bude muset kupce hledat a za 21k ho může hledat dlouho.

Kolemjdoucí

« Odpověď #23 kdy: 08. 04. 2015, 13:33:34 »
ČNB to přeci dělá pro nás, chce abychom jsme se měli my občané lépe.!

Zdražení IT techniky jde na vrub především posílení USD z 20 Kč na 25 Kč, tedy o čtvrtinu, za posledních 16 měsíců. ČNB k tomu přidala pouze asi 1 Kč.

FipkusNOLOG

« Odpověď #24 kdy: 07. 05. 2015, 11:57:16 »
Někdo zájem?

hmk

« Odpověď #25 kdy: 07. 05. 2015, 15:54:46 »
Pozor pozor!  Tvrzeni, ze maloktera hra umi vyuzit vic nez dve jadra bylo pravdive tak  do konce roku 2014, to tech her bylo minimum.  Nyni vsak zacinaji vychazet hry ktere vyzaduji minimalne 4 jadra (core2quad)  v systemovych pozadavcich.

Daji se sice rozjet i na dvoujadrech ale velmi se to podepise na vykonu!

Taky se vyvarovat AMD a ATI jestli nechcete byt nastavani !!! To platilo asi vzdy

indis

« Odpověď #26 kdy: 07. 05. 2015, 21:22:28 »
Někdo zájem?
Ne a výš máš napsáno proč - sundej padesát procent z ceny nového avpak se s tebou možná někdo pobaví.