No tak jsem nainstaloval horde-beta - autentifikace funguje jak má... jenže nemůžu nainstalovat většinu aplikací, protože
pear install -a horde/imp
horde/imp requires package "horde/horde" (version >= 4.0.0, version <= 5.0.0alpha1, excluded versions: 5.0.0alpha1), installed version is 5.0.0beta5
horde/imp requires package "horde/Horde_Auth" (version >= 1.0.4, version <= 2.0.0alpha1, excluded versions: 2.0.0alpha1), installed version is 2.0.0beta1
horde/imp requires package "horde/Horde_Browser" (version >= 1.0.0, version <= 2.0.0alpha1, excluded versions: 2.0.0alpha1), installed version is 2.0.0beta2
...
No valid packages found
install failed
Když zkusím přidat -beta, tak se objeví zase jiné balíky ve špatných verzích.
A pokud zkusím použít to co nainstalovat šlo - tj kalendář (k filtrům se nedostanu, když nenainstaluju webmail), dostanu prázdnou stránku - a v logu žádná informace není.
Na tomhle jsem skončil i minule...
Pro jistotu - server je debian squeeze, aktuální verze php, mysql, apache ze stable.
Nějaký hint?
Jediné, co mě napdá, je šaráda s verzemi a každý problematický balík ručně upgradovat na -beta či -alpha, případně ještě povolit jejich automatickou instalaci, ale v manuálu o tom není ani slovo - bojím se, aby se to zapnutím testing verzí nerozbilo úplně.