Wiki/knowledge base

mb

Re:Wiki/knowledge base
« Odpověď #15 kdy: 06. 03. 2015, 11:17:08 »
Citace
Jak a kde přesně se to dá naklikat? Tohle bych docela dost potřeboval vyřešit.

Podpora češtiny pro Confluence:
https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Creating+PDF+in+Another+Language

« Odpověď #16 kdy: 06. 03. 2015, 11:55:12 »

« Odpověď #17 kdy: 06. 03. 2015, 15:33:13 »
Hm, tak kolega píše: Ten manuál pro češtinu v PDF exportu je silně out of date.  V aktuálním nastavení už žádná taková volba není.

:(

mb

« Odpověď #18 kdy: 07. 03. 2015, 11:54:00 »
Hm, tak kolega píše: Ten manuál pro češtinu v PDF exportu je silně out of date.  V aktuálním nastavení už žádná taková volba není.

:(

Manuál je pro verzi 5.7 což je poslední verze. My máme 5.6.5 a tam to taky je. Pokud máte nějakou jinou (starší) verzi tak bohužel neumím poradit.

« Odpověď #19 kdy: 07. 03. 2015, 11:56:53 »
Manuál je pro verzi 5.7 což je poslední verze. My máme 5.6.5 a tam to taky je. Pokud máte nějakou jinou (starší) verzi tak bohužel neumím poradit.
Máme tu jejich hostovanou, takže předpokládám, že nejnovější. Detaily nevím, neadmistruju to, mám tam běžný uživatelský práva.

jivep

« Odpověď #20 kdy: 09. 03. 2015, 11:11:30 »
Máme tu jejich hostovanou, takže předpokládám, že nejnovější. Detaily nevím, neadmistruju to, mám tam běžný uživatelský práva.

Verzi si zjisti na konci page .... powered by .......

export do jinyho jazyku udelas pouzitim spravnych fontu pro export PDF.
Sekce CONFIGURATION -> PDF EXPORT Language support -> nahrat font podporujici cestinu ......

Zpocatku sem na Confluence hodne moc prskal, ale umi fakt tolik veci, ze uz nic jinyho nepouzivame.

« Odpověď #21 kdy: 09. 03. 2015, 12:04:11 »
Verzi si zjisti na konci page .... powered by .......
"Powered by Atlassian" :)

export do jinyho jazyku udelas pouzitim spravnych fontu pro export PDF.
Sekce CONFIGURATION -> PDF EXPORT Language support -> nahrat font podporujici cestinu ......
Rikam, ze jsem beznej uzivatel, zadnou sekci configuration tam nemam.