Převod stránek na mobilní verzi

Re:Převod stránek na mobilní verzi
« Odpověď #45 kdy: 02. 03. 2015, 20:08:59 »
Nikdo neví o čem je řeč, ale všichni jsou si jistí, že to nejde. Když něco nevím, tak se zeptám a nekecám kraviny.....
Dobře, tak já se teda zeptám. Co si představujete pod pojmem "mobilní verze"? Co myslíte "velikostí obsahu" (pokud bych to bral v souvislosti s responsivním webem, napadají mne zrovna pro tenhle pojem minimálně tři různá vysvětlení). A klidně to vezměte víc do hloubky, o tvorbě webu a responsivním designu něco vím, takže se nemusíte bát, že bych nerozuměl tomu, co píšete - problém je spíš vaše netradiční terminologie.

Niekto

« Odpověď #46 kdy: 03. 03. 2015, 10:04:36 »
Marty nehnevaj sa ale ty si korunovany vôl.
Najprv ziadas script ktroy preklopy stranku. Dostanes odpoved ze sa to celkom univerzalne neda a potrebujes minimalne modifikivat stavajuce riesenia. Nie odpises ze sa to da a vsetci su debily lebo to nikto nevynasiel (wau nasiel si dietu na trhu vyuzi to). Na co sa ty snazia znova vysvetlit ze to s principu nejde (vela technologii, nekompatibilita....) zasa odpovedas ze existuje ze si ho nasiel akurat nefunguje. A vo finale si pleties pojmy a dojmy nemas ani tusenia o com rozpravas ale preco nie ved ja som ten pepan co vsetko vie a ja ze by som pochybyl? No tak to neexistuje. Odporucaju ty literaturu ktora ty vysvetli co a ako. A ty? Na co mi je kniha ja chcem riesenie a hotovo. Keby si moj zakaznik prides za mnou a takto mi to opises resp. este by si mi aj oponoval ako oponujes usmejem sa a ukazem na dvere. Ked si taky mega frajer daj to nakodovat firme a mas pokoj. Ale to by si zistil ze vlastne nevies co chces a bol by si tam za hlupaka na ktorom si namazeme kapsu.

Nie je umenie donekonecna si obhajovat svoju hlupost/neznalost. Umenie je pochopyt ze robym nieco zle a nechat sa viest

Niekto

« Odpověď #47 kdy: 03. 03. 2015, 10:14:48 »
Este doplnim aby som ty ukazal ako tragicky malo o tom vies.
Chces mobilny web a ani nemas tusenia aky. Nepises presne co chces aku technologiu ako to ma byt stavane. Ma to byt len mobile only? chces to stavat na bootstrape alebo mobile first? Nechces to nahodou responzivne? A co funkcie stranky ako vyhladavanie, registracia..... ako to chces riesit v mobilnej verzii? resp. ktoru technologiu pouzit? Co template bude iny alebo bude rovnaky ako webova verzia?

Najprv presne napis co chces a potom si otvaraj papuľu na ludí ktoý chcu pomoct. Sam o tom nic nevies a mudrujes ako pepan

Niekto

« Odpověď #48 kdy: 03. 03. 2015, 10:52:06 »
Na com to bezi? Ak je to wp alebo iny CMS pokial mas s "preklopenim" podla tvojich predstav smolu