Marty nehnevaj sa ale ty si korunovany vôl.
Najprv ziadas script ktroy preklopy stranku. Dostanes odpoved ze sa to celkom univerzalne neda a potrebujes minimalne modifikivat stavajuce riesenia. Nie odpises ze sa to da a vsetci su debily lebo to nikto nevynasiel (wau nasiel si dietu na trhu vyuzi to). Na co sa ty snazia znova vysvetlit ze to s principu nejde (vela technologii, nekompatibilita....) zasa odpovedas ze existuje ze si ho nasiel akurat nefunguje. A vo finale si pleties pojmy a dojmy nemas ani tusenia o com rozpravas ale preco nie ved ja som ten pepan co vsetko vie a ja ze by som pochybyl? No tak to neexistuje. Odporucaju ty literaturu ktora ty vysvetli co a ako. A ty? Na co mi je kniha ja chcem riesenie a hotovo. Keby si moj zakaznik prides za mnou a takto mi to opises resp. este by si mi aj oponoval ako oponujes usmejem sa a ukazem na dvere. Ked si taky mega frajer daj to nakodovat firme a mas pokoj. Ale to by si zistil ze vlastne nevies co chces a bol by si tam za hlupaka na ktorom si namazeme kapsu.
Nie je umenie donekonecna si obhajovat svoju hlupost/neznalost. Umenie je pochopyt ze robym nieco zle a nechat sa viest