Jsi mimoň. Jsme na rootu, kdo tady nemá ALESPOŇ JEDEN vlastní server, nemá tady co dělat. Tedy má tady co dělat, nikdo mu nezakazuje účast, ale je dost nepravděpodobné, že by ho to tady bavilo... A stejně tak je to s veřejnou adresou... Každý geek má tisíc a jeden důvod ji mít. A btw, pokud někdo neprovozuje ani vlastní poštu a má ji u Seznamu, podle mého není ajťák...
Uniká ti toho hodně.Být můj zaměstnanec, jen za tento výrok letíš, protože jsi právě zveřejnil svou nulovou motivaci zvyšování bezpečnosti a dle tvého není třeba zabezpečovat, protože data stejně někdo získá jinde...
Teď nevím, jestli jsi troll, nebo trotl
Každopádně, člověk který vynakládá prostředky (lidské zdroje, kapitál) neefektivně, nemá v bezpečnosti co dělat. Tedy pokud nemluvíme o tom, že pracuje na zabezpečení něčeho, kde náklady nehrajou roli (státní správa, armáda).
Něco jiného je, pokud by jsi zde prezentoval informace na jejichž základě jsi došel k tomu, že je třeba vynakládat víceméně jednoduše vyčíslitelné náklady na "zvýšení" zabezpečení tvého mailu, v porovnání s řešením využívající freemail.
U mě ty argumenty co jsi předvedl jsou na úrovni člověka co pořídí kamerový systém se záznamem a jeho zálohováním, bezpečnostní senzory se včasným varováním s fyzickým dohledem na místě, případně i reaktivním systémem(miny, automatické kulomety), proto aby zabezpečil, že nikdo neukradne psí hovno z jeho trávníku.
Pokud taková analýza zohledňující náklady neproběhla, mohou tvé argumenty obstát jenom jako "je to můj koníček a cítím se jako KING protože koníček souvisí s mou prací. Nene... vůbec nejsem závislý a nekompenzuji si nic z reálného světa tím, že se uzavírám do světa počítačů, vůbec se nesnažím spojovat moje komplexy s tím, že kdo to tak nemá není AjTák a nemá tady na mém písečku co dělat, protože by mi mohl rozbourat můj svět kde všichni okolo jsou stejní KINGOVÉ ...
Aneb, každá správná účetní vede doma podvojné účetnictví, každý popelář má doma popelnici a každý recepční má doma recepci..."
Nechci se ptát co podle tebe má mít doma správný hrobař, pracovník v márnici nebo co podle tebe dělá mimo pracovní dobu DOKTOR.
Mno... jestli jsi trotl, tak bohužel jsem se pobavil na tvůj účet ... jestli jsi troll, tak ti to že jsem se pobavil vadit ani nemůže