Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?

Re:Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?
« Odpověď #90 kdy: 11. 01. 2015, 18:42:03 »
Za předpokladu, že mě nebudou rušit hlukem a za předpokladu, že křesťané si budou moci stavět kostely v Saudské arábii.
Tenhle pseudoargument se nějak rozmohl, protože je zdánlivě rozumnej - ale jenom za předpokladu přijetí principu kolektivní viny. Jinak absolutně nedává smysl. Když u nás bude žádat o azyl muslim z Bornea, tak mu řekneš, že chceš, aby se mohly stavět kostely v Saudské Arábii? Co to s ním má společného? Jak to on může ovlivnit?

Kdysi jsem někde četl, že to vraždění kojenců je nejspíš jen něčí výmysl.
Prosím? To byla doslovná citace z Bible.

Konvertovany Muslim

« Odpověď #91 kdy: 11. 01. 2015, 18:43:48 »
to je jednoduchý jak by některý muslim předemnou neplyvnul na korán tak bych ho nechal vzít trubkou po hlavě a poslat ho nafouknuté gumě z kola od traktora zpátky po moři do afriky!
jednoduchá věc  8)
Ano, ja nastesti konvertoval pred 5ti minutama na krestanstvi a uz se klanim jen krestanskemu bohu. Vase moralni zasady a bozi prikazani jsou daleko lepsi, mirumilovnejsi a plne lasky y pravdy, stejne jako intelektualni odkazy bojovnika za svobodu Vaclava Havla a intelektualni francouzsti novinari. Plne odsuzuji tento ohavny cin zavrazdeni spratelenych novinaru prokazatelnymi bojovniky Islamskeho statu, ktery je potreba rozdrtit nasi spolecnou silou a virou v lepsi dobro ve svete!

At zije demokracie! Smrt nepratelum!

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 11. 01. 2015, 18:45:45 »
1. Dokonce jsem ochoten nechat si za barákem postavit mešitu.
2. Za předpokladu, že mě nebudou rušit hlukem...

Ty dve vety se vylucuji. Muezin z mesity vyrvava tlampacem nejakych petkrat denne a zacina s tim hezky brzo.

to je jednoduchý jak by některý muslim předemnou neplyvnul na korán tak bych ho nechal vzít trubkou po hlavě a poslat ho nafouknuté gumě z kola od traktora zpátky po moři do afriky!
jednoduchá věc  8)

Vidite to dosti zjednodusene. Prave muslimove z Afriky obvykle patri mezi ty umirnenejsi.

Konvertovany Muslim

« Odpověď #93 kdy: 11. 01. 2015, 18:48:34 »
Vidite to dosti zjednodusene. Prave muslimove z Afriky obvykle patri mezi ty umirnenejsi.
nesmysl, muslim jako muslim. Vyhubit tu chatru do posledniho kusu a nastolit demokracii se svobodou! Nebo se snad chcete bat posilat svoje deti do skoly, aby je nahodou nekdo nezastrelil nebo se ve skole neodpalil?

aaaaa

« Odpověď #94 kdy: 11. 01. 2015, 18:54:46 »
Hlavne ti z Boko Haram a z Moslimskeho bratstva.

Je uplne jedno, ci je to citacia alebo nie. Aspon ja rozlisujem medzi historickym opisom a prikazaniami. Historicky opis neznamena, ze tak ma niekto konat.

nesmysl, muslim jako muslim. Vyhubit tu chatru do posledniho kusu a nastolit demokracii se svobodou! Nebo se snad chcete bat posilat svoje deti do skoly, aby je nahodou nekdo nezastrelil nebo se ve skole neodpalil?
Pri hubeni by sme na to isli ako oni. A potom by sa na to spominalo, ako teraz spominame na snahu zbavit sa inych druhotriednych obcanov.

« Odpověď #95 kdy: 11. 01. 2015, 18:56:06 »
Ty dve vety se vylucuji. Muezin z mesity vyrvava tlampacem nejakych petkrat denne a zacina s tim hezky brzo.
Nesmysl. Viděl jsi někdy brněnskou mešitu? Kdybych ti dal jenom přibližnou adresu, tak bys ji pravděpodobně ani nenašel a ani lidi by ti nepomohli, páč o ní nikdo ani neví. A to bylo keců, když se zařizovala, jaké že to bude ohrožení okolí :)

« Odpověď #96 kdy: 11. 01. 2015, 18:57:45 »
Je uplne jedno, ci je to citacia alebo nie. Aspon ja rozlisujem medzi historickym opisom a prikazaniami. Historicky opis neznamena, ze tak ma niekto konat.
To už jsme si ujasnili, ne? http://forum.root.cz/index.php?topic=10411.msg117328#msg117328

Konvertovany Muslim

« Odpověď #97 kdy: 11. 01. 2015, 18:57:49 »
Nesmysl. Viděl jsi někdy brněnskou mešitu? Kdybych ti dal jenom přibližnou adresu, tak bys ji pravděpodobně ani nenašel a ani lidi by ti nepomohli, páč o ní nikdo ani neví. A to bylo keců, když se zařizovala, jaké že to bude ohrožení okolí :)

Pozor, mam podezreni na tajnou organizovanou teroristickou bunku, ktera ma v Brne tajny municak a vycvikove stredisko skryte jako Mesitu. Navrhuji hodit tam par molotovu, aby vedeli, zac je toho loket.

« Odpověď #98 kdy: 11. 01. 2015, 18:58:25 »
Jažkovyvoči, hysterická ignorance už i tady?

Pro začátek si položme relevantnější otázku: Co můžou udělat ajťáci proti obezitě? Páč pravděpodobnost, že člověk zemře na přežírání se je mnohařádově vyšší než pravděpodobnost, že se stane terčem útoku teroristy.

Ale on nepsal nic o teroristech, jen o islámu. To ty vidíš za všim teroristy.. :-)
Každopádně je zřejmé, že míchání kultur a náboženství přináší problémy.

Budouci vladce sveta

« Odpověď #99 kdy: 11. 01. 2015, 19:00:48 »
Ale on nepsal nic o teroristech, jen o islámu. To ty vidíš za všim teroristy.. :-)
Každopádně je zřejmé, že míchání kultur a náboženství přináší problémy.

Volatilita musi bejt, bez te se spatne vydelava a lidi zacnou pouzivat vlastni hlavinku, to prece nechceme. Je to bezva pocit.

« Odpověď #100 kdy: 11. 01. 2015, 19:01:48 »
Já vím, že to je v Bibli. Ale plno příběhů z Bible se reálně nestalo, nebo stalo jinak. Právě to vraždění kojenců. Nebo si jako myslíš, že všechno co stojí v Bibli je 100% svatá pravda?

« Odpověď #101 kdy: 11. 01. 2015, 19:03:33 »
BTW, co mohou udělat ajťáci proti bolševizaci Evropy?
Jak nepustit ruského medvěda s (opět) imperiálními choutkami do Česka?

Roszpínavost ruského medvěda je reakcí na rozpínavost západu s usaky v čele.
Takže chcemeli zabránit rozpínavosti rus. medvěda, musíme zabránit rozpínavosti západu.

« Odpověď #102 kdy: 11. 01. 2015, 19:11:03 »
Já vím, že to je v Bibli. Ale plno příběhů z Bible se reálně nestalo, nebo stalo jinak. Právě to vraždění kojenců. Nebo si jako myslíš, že všechno co stojí v Bibli je 100% svatá pravda?
O to vůbec nejde. Pointa je v tom, že Korán se nijak zvlášť neliší od jiných svatých knih jiných náboženství. A jestli se něčím liší, tak spíš v pozitivním slova smyslu, protože nic o vraždění kojenců jsem tam nenašel :)

VK

« Odpověď #103 kdy: 11. 01. 2015, 19:12:57 »
To je zas v álejích nablito... Jak to tady čtu, tak militantní idioti jsou na obou stranách. Jde jen o to, dostat je nějak k sobě, aby se midlili navzájem, a nechali normální lidi normálně žít. V prvé řadě by se Amerika a Evropa měla stáhnout z arabského světa a nechat Araby, aby si žili podle svého. A samozřejmě odmítat emigranty - ať si to vyřeší doma.

PS: Křesťané, muslimové a židé vzývají stejného boha (identického), mají stejné proroky (muslimové uznávají Ježíše jako proroka) a liší se jen v "maličkostech" (muslimové nepokládají Ježíše za syna božího).

František Takytušéfuju

« Odpověď #104 kdy: 11. 01. 2015, 19:17:19 »
1. Dokonce jsem ochoten nechat si za barákem postavit mešitu.
2. Za předpokladu, že mě nebudou rušit hlukem...

To je jejich problém. Buďto budou potichu nebo je v okolí nechci.

Za předpokladu, že mě nebudou rušit hlukem a za předpokladu, že křesťané si budou moci stavět kostely v Saudské arábii.
Tenhle pseudoargument se nějak rozmohl, protože je zdánlivě rozumnej - ale jenom za předpokladu přijetí principu kolektivní viny. Jinak absolutně nedává smysl. Když u nás bude žádat o azyl muslim z Bornea, tak mu řekneš, že chceš, aby se mohly stavět kostely v Saudské Arábii? Co to s ním má společného? Jak to on může ovlivnit?

Donutí ho to tlačit na svou vládu a na duchovní, aby tlačili na vládu a duchovní netoleratního státu, blokujícího vzájemné porozumění. Tím si každé náboženství srovná vlastní fanatiky a bude vystaráno.

VK:
ANO. Naprosto s Vámi souhlasím.
Bohužel někteří magoři spojili odmítání imigrantů s rasismem a kdo ví s čím ještě.