Příliš levné flash disky na AliExpressu

lobo

Re:Je to možný, nebo je to podvod?
« Odpověď #30 kdy: 04. 03. 2017, 14:57:00 »
DealExtreme je bezpecny. Pred par mesiacmi som si objednal malu HD kameru, ktora sa vyrovna GoPro kameram za zlomok ich ceny. Cca 70 EUR. A mimo toho plno inych veci, bez problemov.
aku kameru? posli link/typ please
nieco chcem vyskusat a potrebujem kupit asi 10 kamier - 10x Gopro je uplne zbytocne kupovat, lebo potom s nimi nemam co robit

Atlantis

Re:Příliš levné flash disky na AliExpressu
« Odpověď #31 kdy: 13. 03. 2017, 21:38:06 »
Se divím že to těm prodejcům stojí za ty reklamace...nebo si většina lidí řekne "kašlu na to"? Vždyť poznat že flashka ničí soubory musí brzo i BFU...to není jak s baterkama co mají "50 000Ah", protože přecejenom BFU nemá vůbec šajnu jak tu kapacitu změřit a nepřijde mu to divný.

Jan Hrubec

Re:Příliš levné flash disky na AliExpressu
« Odpověď #32 kdy: 14. 03. 2017, 20:28:15 »
Totéž bzlo před pár lety na aukru. Prostě se veme flash co má třeba 8GB a předělá se firmware tak, aby po zasunutí do usb hlásila jako že má třeba 64GB, nebo kolik chce. Ale je to, jako by jste na půlitr piva k tý rysce, kde je napsáno 0,5l napsal 50litrů. Prostě se to tam nevejde :-) Na tom aukru pak kolovaly a aukcích typu, mám super flashku ale nějak mi trochu blbne, třeba si s tím někdo poradí, super cena, bez záruky...Pak mi i přišel varovnej mail, ať to nekupuju, samozřejmě pozdě :-)