Prosím pěkně, mám výše zmíněný prblm. Jde o PostgreSQL 9, puštěné na chrastítku s win 7 a 1 Gb ram.
To, že, zmíněnej počítač není ideální, je mi zřejmé, také neočekávám rychlost, potřebuju vymyslet skripty pro import dat z lehce úchylného formátu katastrálního úřadu do POSTGIS, což mě na tom funguje. Ale když chci např obnovit db z pg_dump, nebo nalejt data ze shp pomocí ogr2ogr, kde je commit až na konci, tak mě to ten servr shodí. Data se mě změní, v psql se vypíše varování
psql:klecany_jen_grafika_ddl.sql:265929: WARNING: terminating connection becaus
e of crash of another server process
DETAIL: The postmaster has commanded this server process to roll back the curre
nt transaction and exit, because another server process exited abnormally and po
ssibly corrupted shared memory.
HINT: In a moment you should be able to reconnect to the database and repeat yo
ur command.
psql:klecany_jen_grafika_ddl.sql:265929: server closed the connection unexpected
ly
This probably means the server terminated abnormally
before or while processing the request.
psql:klecany_jen_grafika_ddl.sql:265929: connection to server was lost
a servr se zastaví
je mě jasné, že to mám blbě nastavený, našel jsem tam ty tři konfiguráky tj.
postgresql.conf, pg_hba.conf a ten s heslem, to je mi, ale na houby, protože ani mlhavě netuším, k čemu slouží ty věci, který tam jsou a docela nerad bych si to celý poboural do tý míry, že by nebylo v mejch silách to dostat do funkčního stavu.
Upřímně řečeno, ani nevim, co bych měl gůglit.
Budu vděčnej za jakoukoliv dobře míněnou radu, pokud máte někdo v záložkách dobrej link na něco, co bych si o tom měl přečíst, tak se prosím podělte.
Nejsem blbý, jen se blbě ptám.
Díky Jelen