Zdravim
pouzivam to minidlna na debiane wheezy a nejak mam stale st ym problem niekedy mi to nacita az po tyzdni do televizora a to som uz aj skratil dobu aj vsetko. Pomoze niekedy az restart stroja...
Nie je nejaka lepsia aplikacia ako toto minidlna? alebo odporucate to nahodit na uplne najnovsi debian?
dakujem..
Pokud se mu vazne nechce, tak smazat databazi a restart. Ono mu nic jineho nezbyde nez udelat index nove.
Nic lepsiho jsem nenasel.
ktory prikaz na zmazanie database myslis?
asi nahodoim kazdy den o polnoci do cronu zmazanie database a restart minidlna a uvidime teda ci to pomoze...
Podívej se, jestli ta databáze (umístění si z hlavy nepamatuju, možná je na Debianu i jinde než na Gentoo) má správný oprávnění. Musí do ní mít povolenej zápis uživatel, pod kterym běží minidlna.
Já měl s minidlna řadu divných problémů, ale nakonec jsem zjistil, že to bylo JEN tím, že jsem "minidlna -R" pouštěl jako root a ne jako uživatel "minidlna". Tím jsem efektivně databázi přiřadil jako vlastníka právě root-a a minidlna z ní sice mohlo číst, ale už nemohlo zapsat nový věci... Prkotina, ale těch trablů, než jsem to pochopil...
EDIT: Umístění databáze by mohlo jít zjistit pomocí "ps -ef |grep minidlna", mohlo by to být jedním z parametrů, se kterýma je minidlna spuštěno.