Zdravím všechny, není to sice linuxové téma, ale vy, kteří vytváříte webové stránky a nebo nabízíte nějaké výrobky či služby přes internet budete mít asi zkušenost s využitím Facebookových PAGES pro vytváření komunity a propagaci svého webu.
Mám dva účty - soukromý a pracovní. U pracovního účtu mám několik vytvořených stránek (Facebook Pages), nejstarší běží už tři roky. Každá stránka propaguje nějakou službu, kterou nabízí pro různé klienty naše centrum. Občas koupím reklamu v řádu stokorun, pravidelně mi chodí na pracovní email statistiky, po přihlášení se na pracovní účet se mi ukázal přehled reklamních kampaní, po kliknutí na odkaz Stránky pak seznam stránek.
Od soboty 13.12. se mi sice ukáží kampaně, ale seznam stránek je prázdný. Když si najdu na Google mou facebookovou stránku "ručně", normálně se zobrazí, ale nemůžu na ní nic publikovat.
Hledal jsem hledal a našel velmi kusé informace o tom, že může účet ztratit práva ke svým stránkám, že Facebook občas někoho nebo něo zruší či bez varování smaže atd. Ale žádné řešení jsem nenašel a podpora Facebooku v ČR je zřejmě špatná, prý moc nekomunikujou...
Z mých přátel si nikdo nevěděl rady. Máte nějaký nápad, jak to zprovoznit? Rada "udělat si stránky po djiným účtem" je sice pěkná, ale stránka má už nějakou historii, nějakou komunitu.