A vlastně mi dochází i nesmyslnost této diskuze i jistá analogie s finančním světem, kde se hodně lidí ptá třeba jsou lepší akcie, nemovitosti nebo spořák? A taková otázka je svým způsobem taky flamewar a nesmyslná, důležité je si položit víc otázek a nalézt na ně odpovědi, a pak individuálně posoudit co je pro koho nejlepší.
Na rovinu, pokud jsi pilot soukromého tryskáče Billa Gatese a máš vysokou, je nutné se porovnávat, nemůžeš třeba být spokojený jako ten pilot toho tryskáče?
Já se směju snugar a některým zde jen z toho důvodu, že jim nedochází, že vedou nějakou diskuzi o sociálním žebříčku, že pro ně je ten Bill Gates něco víc, má lepší život a tak. Ale já bych s Gatesem neměnil, strávil mládí v práci, furt se tím stresoval, s ženskýma to neuměl, já se s ním nemám potřebu porovnávat a vůbec ho zařazovat někam výš nebo níž pode mě.
Trošku tu trolluji v návaznosti na to, že tu chcete potvrdit, že s vysokou jste něco víc. Je to ubohý argument stejně ubohý jako tvrdit že bez vysoké jsem něco výš. Nejlepší život má přeci ten, kdo žije podle vlastních hodnot, vlastní stupnice, třeba i v jurtě se základkou, nebo s vysokou v korporátu, to je jedno tak dlouho, dokuď je s tím sám člověk za dobře a nemá potřebu se porovnávat.