ja si tikani pamatuju, take sem se pripojoval nejdriv k BBS, pak k internetu pres Eunet/Cesnet pres 1200bps modem ;-)
samozrejme ze pokud sis po internetu psal s nadrizenym, ucitelem apod, tak jste si Vykali, ja ale pisu o obecnem chatu mezi lidma co se neznali/ji ;-)
priklad s automechanikem co da 200 strankovou knihu je sorry, ale mimo, ty nechces radu "neco mi klepe v motoru", ale radu "jak pridat 100koni pres chiptunning"...
neptas se na SW, ptas se na dost specifickou vec ohledne programovani (at uz ten Python, nebo CSS), a HLAVNE ja nepsal ze ses arogatni protoze si dotazal konkretni reseni(nebo abys nemyslel ze neco dedukuju spatne, na presne na kterem miste mas co zmenit ;-), ALE proto ze ohrnujes nos nad odkazem na stylovani CSS,
nejde tedy ani navic o cely manual k CSS, ale odkaz na CSS pozicovani a okraje (od Jendy)
takze at uz s timto nebo jinym dotazem, KLIDNE se ptej na konkretni postup, casto se najde nekdo (u spravy OS, ci reseni problemu se systemem, diskem apod sem to casto i ja) kdo doda vicemene presnej postup, ale NEOHRNUJ nos nad
tim kdyz ti nekdo "jenom" da odkaz, kde si informace muzes najit, neni arogantni napsat ze tomu nerozumis, pak se najde nekdo kdo te treba vice popostrci, JEN proste chapej to ze rady tu mas zadarmo, a "darovene rade na kone nehled" ;-) nejedna se o placenej support ;-)
jinak k dotazu, Python neumim ale vim ze sem pred lety resil posun o X stupnu s krokovym motorkem a nakonec tuhle cast na "projektu" resil nekdo jinej pres Python ale i tam sem se pak v tom kodu neorientoval(ale jiste se najde/nasel nekdo kdo ano

, v CSS se sice dokazu zorientovat, ale musel bych to videt pred sebou, opet se jiste najde nekdo kdo poradi z fleku, takze bud trpelivej a uvidis ;-)